Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Liberalissima píše: Více
Ne, určitě nechci předčasňátko, jen už jsem sama na sebe a ten zramovany kloub těžká a to noční vstávání mi dává zabrat. Přes den je to ok, ale zjistit jak se zvednout a dokachnit na toaletu už je fuška ![]()
@Temnástranasíly píše: Více
@Liberalissima já mám třetího v ukončeném 37tt a taky to nebylo úplně v pohodě. Ty tři týdny byli strašně znát. Možná to je znát doteď. Má hroznou imunitu.
@anavi13 píše: Více
Naše má taky slabší imunitu, má dokonce i nějakou diagnózu (ale nic děsného naštěstí). Každé tři týdny jsme na hromadě, teď zrovna jsme taky nemocné ![]()
Ona navíc při nemoci lítá snad ještě víc než obvykle ![]()
@Liberalissima píše: Více
My teprve čekáme na imunologii
ale má potravinové alergie. Za sebou už šesté ATB, pětkrát zánět středního ucha. Za měsíc mu bude rok. Prostě děs. Ani ty tři týdny mi nevydrží zdraví. Teď teda očekáváme neštovice. Jsme také nahromadě. Starší dva mají neštovice a nejmladšímu v pondělí prasklo ucho
u nás se teda nalitá, ale chce nosit a je protivný. Snad už to nějak vyřešíme. Já si myslím, že na to možná měla vliv maturace plic - dostala jsem ji v 34tt., plus císař v ukončeném 37tt.
@Lorre píše: Více
Někdo musí. Chlapi jsou na to moc zbabělí.
@vindaloo píše: Více
Kolíčka jsem si také všimla, psala do diskuse a naráz byla smazaná - to jsem nepochopila, jinak si ji moc nepamatuji podle příspěvků, ale tohoto jsem si dnes všimla a jak říkám, nechápu
jestli se smazala sama nebo?
@stinga píše: Více
Já dopoledne pročítala diskuzi. Ptala se, jestli je možnost se smazat sama. Dostala odpověď, že ano. Šup a byla smazána. ![]()
@stinga píše: Více
Není zač. Mě nejdřív napadlo, že to jen zkouší. Smaže si profil a zase si ho obnoví… ![]()
Necháme se překvapit. Nebyla by první, ani poslední, kdo se vrátil.
@Janli píše: Více
Přicházím zpod kopce, a přes hory a pod horami vedla moje cesta. A vzduchem. Jsem ten, kdo chodí neviděný.“ „Jsem hledač stop, ničitel pavučin a moucha s žihadlem. Byl jsem vybrán kvůli šťastnému číslu.“ „Jsem ten, kdo pohřbívá své přátele zaživa a topí je, a zase je zaživa vytahuje z vody. Přišel jsem ze dna pytle, ale v žádném pytli jsem se neocitl.“ „Jsem přítel medvědů a host orlů. Jsem výherce prstenu a nositel štěstí. Jsem jezdec na soudku,“