Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Asi někdo má pocit, že to bylo dřív lepší, nevím tedy v jakém „dřív“, protože i před lety někteří vzpomínali na lepší „dřív“… ![]()
Mně osobně to přijde stejné.
Co mi tu vadilo mega hodně, byla otravná reklama jakési banky, která se sama rozevírala a zabrala půl monitoru a nešla zavřít.
To už jsem si říkala, jestli tohle mám zapotřebí a není čas podívat se po jiných virtuálech.
Ted už se to naštěstí neděje, tak mi tu celkem nic nevadí…
Stejně moc času není a nějaká diskuse se vždycky najde…
@Mango_Lassi píše: Více
A vůbec si toho nevážíte, mně nic a člověk aby se nakonec činil sám a bez zkušeností
![]()
Právě, aby jsme si ještě něco užily, dokud jsme ještě trošku použitelné ![]()
@free333 píše: Více
Třináct let a dva měsíce tu straším a už na začátku si zde osoby stěžovaly, jak se zde situace zhoršila ![]()
Dřív mi to přišlo fajn, byla tu sranda kolem K. Black. nebylo tu tolik trollích diskuzí.
@boball píše: Více
Podívala jsem se do profilu a oxiduju tu od r. 2015.
A přesně, pravidelné diskuse se vzpomínkami na kohosi, kdo tu kdysi byl a se závěrem, že bývalo lépe, virtuální tráva byla zelenější a virtuální nebe modřejší, tu jsou od začátku mého pobytu… ![]()
@Snorlaxik píše: Více
No, musíš si udělat vlastní srandu, to je nějaký problém? ![]()
Klopotková mi taky jednou nabízela muže, který tu napsal inzerát ale já jsem jí napsala, že nemám zájem o muže z Emimina. Ten muž byl ještě i mladší ode mě.
@topazio píše: Více
Dívej, v té diskuzi, co linkuju, Klopka nejdřív zmínila mě, na to jsem jí odepsala, že milence už mám. Nevím, co bránilo Alrize zvolit podobný postup, tím by to celé vyšumělo. Některé postupy jsou mnohem jednodušší, než si stěžovat u adminů. Navíc je jasný, že admini s tím nezmůžou vůbec nic. Za mě teda to byla zbytečně vyhrocená kauza, které ego Alrigy neustálo. ![]()
K black, naposledy jako panikadrnozkovou taky vystvala klopca
@matkabagristy píše: Více
Kadrna je na Twitteru. Ale nijak mě tam nezaujala
@matkabagristy píše: Více
Po pani kadrnozkovej mala ešte jednu reinkarnáciu, dala sa ľahko poznať, lebo písala tie isté príbehy dookola ![]()
Dohazovala kdekomu, je to její styl, no
je starostlivý typ, chtěla nám dopřát to nejlepší