Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Temnástranasíly píše: Více
Ty jsi teď 35tt nebo kolik? Jinak chápu, buď teď těhotenské legíny a nebo šaty… Doma manželovo oblečení… Do ničeho se nevejdu ![]()
já v šatech vypadám jako těhotná, i když nejsem, takže šaty pro mě nee
@Snorlaxik píše: Více
Tak u ženský kolem 50 let už musíš brát tu váhu trochu s rezervou. Počkej, až budeš po přechodu, jak Ti rychle naskáčou kilá… ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Prostě jenom nechápala, jak může někdo chodit do společnosti v teplákách, stejně jako naši rodiče nechápali, jak můžeme chodit na některé akce v riflích…
@Barevné klubíčko píše: Více
Moment, zadám to do aplikace
jsi dobrá 35+3
![]()
@Janli píše: Více
Tohle mi přijde ujetý, ale někdo si vyloženě zakládá na tom, že šaty dělají člověka, a dokonce se může pokoušet soudit i charakter člověka. Prostě dost lidí je povrchních, bohužel. A to píšu jako notorický nositel trik a tepláků (doma).
@jege píše: Více
Z doslechu vím, že dnes se prý chodí v riflích i do divadla
![]()
No už to máš za chvíli za sebou… Já ještě měsíc a půl… a už mě to nebaví ![]()
@Magical-eyes píše: Více
nevím, jestli tě znám, dlouho jsem tady nebyla a nikoho si nepamatuju, nebo nikoho nepoznávám, sakra, že by to byl už ten Němec? ![]()
Máš pravdu, všichni jsou fuč, někdo je na fb a je s nima stále stejná sranda. Někdo to zabalil definitivně. Byla to výjimečná doba, kterou nejde opakovat.
Hodně lidí odešlo, když se začal dávat žebříček ukecanosti, nikdo z nás tam nechtěl být, na nás to mělo opačný efekt.
dnes vidím, že jsou tady k dobru ❤
@stinga píše: Více
sešla se tady taková dobrá parta lidí, samá sranda, dnes je to tady takové divné, moc vážné
@Ploskutáček píše: Více
to je pravda a je to hnus, to je pozůstatek po autobusových výletech do Prahy na muzikály, kam se jezdilo v šusťákovce