Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anavi13 píše: Více
To bych právě klidně zvládla, nicméně rádoby admina dělat nehodlám, na to nejsem dost holubičí povaha ![]()
Ale kdyby šlo o to založit a potvrdit členy, I volunteer as a tribute ![]()
Počkat, Vy si někdo fakt myslíte, že dotyčný „zmizí“ a není tu pod novým nickem??? ![]()
@admin píše: Více
Nicky, které vy smažete, by neměly mít možnost se vrátit. Jedná se o trolly, kteří tu akorát jen škodí.
@topazio ano to víme, proto jsme to museli upravit, protože se nám to párkrát stalo, nikdo nás neinformoval, že se toto změnilo. „Díky“ Andromědě jsme na to přišli, že máme chybu. U lidí co se samosmažou to neřešíme a mohou se i samoobnovit.
Krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
Teď tu zase řádí vulgární troll, ten samý, který byl smazaný. Možná je to zase Andromeda.
@Kolicek95 píše: Více
jo, podle nových pravidel, platí ta pár týdnů
To je všude ve virtuálním světě. Někdo se posune dál, někdo zůstane nadlouho, někdo umře.
Na technických fórech jsem zažil, že se ozvala vdova, která prodávala „hračky“ po manželovi.
Přírodní.
Měli jsme jí ve skupině, měla problémy s krví, naposledy se ozvala, že je jí zle a musí honem do nemocnice.
Pravděpodobně akutní zhoršení leukemie a myslíme si, že zemřela.
Tak aspoň vzpomínka opravdu in memoriam. ![]()
Pozn.:
Asociace - socha od Olbrama Zoubka. Zdobí totiž vchod do nově postavené části hematologie Všeobecné fakultní nemocnice, kam chodila. ![]()
@kve-tinka píše: Více
Tak někdy samozřejmě ano. Ale dost často je projev diskutujících tak signifikantní, že je poznáš a odhalíš je i pod novým nickem. Ven si Lucenu nebo Josefunu. Ty už měly nicků a je jim to houby platný.
@JancaS84 píše: Více
Myslím, že Ontarka už byla ale reinkarnace, respektive mi pasovala dle indicií k jednomu starému nicku, onajebozska? Nebo tak něco ![]()
Tak se třeba ještě někdy objeví.
@Janli píše: Více
Pár týdnů jsem měla klid od zdejšího stádečka, co se vždycky slétne.
@Janli píše: Více
Vždyť jsem byla pod novým nickem, ale vy jste to poznaly až po delší době
a lézt ve veřejné diskuzi můžu kamkoliv. Ty nejsi žádný admin, abys mi určovala, kde můžu být. Vrať se zase hezký nohama na zem ![]()