In memoriam

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15085
10.5.24 14:06
@Kockazvysocan píše: Více
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35887
10.5.24 14:10
@topazio píše: Více

Co když Adromedu nasadila konkurence? Celkem úspěšně by se jí dařilo likvidovat konkurenci. Pokud ne, tak je blbá, že to dělá bezplatně aneb užitečný idiot. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35887
10.5.24 14:12
@Kockazvysocan píše: Více

Když ona se nasáčkuje do každé diskuze, a než zjistíš, že je to zase ona, tak je diskuze v (_!_). :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
10.5.24 14:20
@jege píše: Více

nečtu, přeskakuju, nereaguju :nevim:.
Ale jo, chápu, že ti může otrávit. Mě už to t taky nebaví :mrgreen:, ale furt tu oxiduju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13165
10.5.24 14:26
@Liberalissima píše: Více

Ne… správce přijímá a vyhazuje, moderuje…je to prostě admin… A to by chtělo nějakou „autoritu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
10.5.24 14:33

Taky jsem si všimla, že některé uživatelky jsou smazané. Dále jsem tu dlouho neviděla Fiduciu, Boreáis, Babu, Babrdl a ještě některé, na které jsem zapomněla. S ta Andromeda, to je kdo? Vyloženě nich Andromeda si pamatuji, ale nejsem schopna detekovat, jaké další se pod ni ukrývají.
Jo, Lucie Sx.
Taky myslím, že někdo už nastoupil do práce a nemá tolik času, mateřská témata už jsou třeba vzdálena….
Jo a ničí Veru a nějaké cislo. Ta taky kdysi psala všude.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
10.5.24 14:33

Jejda sorry za ty automatické opravy :roll:. Co mám nový mobil sama po sobě nejsem schopna kolikrát číst :roll:

• Citovat
  • Upravit
10.5.24 14:49
@Kolicek95 píše: Více

Fiducia mi poslední dny občas dá srdíčko ;) takže tu je, jen nepíše. Tu mám taky ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
10.5.24 14:52

Andromeda tu vetšinou zakláda kontroverzní témata. Tento nick už není, ale dle psaného projevu je poznat její reinkarnace a to že jich zvládne dost a dost… to máš jako Lucenku, taky zvládne rozložit většinu diskuzí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.5.24 14:54

Andromeda je multilevel troll, který tu měl a má milion nicků. Zakládá fiktivní diskuze, používá nicky stálých uživatelů a i se vydávala za adminku Dianu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
10.5.24 15:33
@Janli píše: Více

Ale ne, Kadrnožková taky? Jsem tu asi 15 let. A za začíná to tu být děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
10.5.24 15:58

@Liberalissima jej, a nevíš, proč odešla Ludmila Adámková? Já jsem s ní byla ve skupince Termín porodu. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12877
10.5.24 16:34
@Magical-eyes píše: Více

Aha, tak s tou moderací je to na houby, na to nikdo normální nemá čas :nevim:
Zas jako kdyby se tam přidaly fakt jen letité ověřené nicky, tak ty se snad relativně chovat umí i bez dozoru 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12877
10.5.24 16:35

Nj, Lucii Sx jsem taky dlouho neviděla.
Fiducia mi tuším teď někdy dávala srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12877
10.5.24 16:37
@mimart píše: Více

Vůbec netuším, na diskuzi s Ladunou jsem od ní viděla příspěvek s proškrtnutou ikonou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová