Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše: Více
To už většina (bývalých) štamgastů!
Jeden psychicky nemocný člověk zlikviduje celé fórum… Ale co, děti mám už velké a budoucí maminky budou mít prostě smůlu.
![]()
@DandátkoP píše: Více
no počkej, ona není pryč - ona je nyní @ZinaJudita1
@stinga píše: Více
No nekecej, to jsem ani nestihla postrehnout, tak to pak vysvetluje vse ![]()
Souhlasím, i já jsem si všiml, že to poslední dobou balí staří štamgasti. A nechápu tu módu, možná až úchylku nových filcek a nicek, kteří se do nich začnou navážet. Ani já nejsem takový naiva, který by uvěřil, že tady všichni budeme žít v polyamorijní lásce, budeme si nesobecky pomáhat a držet spolu.
Napadla mě ale ještě jiná myšlenka a jako příklad použiju třeba Janli. Přiznám se, že tu nemám žádného oblíbence, od kterého bych hltal všechno, přispívám spíš do konkrétních témat, nikoho nestalkuju. Ale kdybych se na někoho pověsil a přečetl ty desítky tisíc příspěvků, můžu získat celkem plastický a přesný obraz toho člověka, včetně všech jeho citlivých míst, bodů, traumat, šrámů, křivd. Tu diskuzi, po které to Janli zabalila, jsem nečetl. Ale včera mě napadla obecná myšlenka, že čím víc toho tady o sobě prozradíme, tím víc jsme zranitelní. A poslední dobou sem chodí víc exotů a magorů, kteří přesně ví, kde bodnout, seknout, ťafnout, ranit.
Třeba o mně z těch více než 6 000 příspěvků moc nezjistíte, teda kromě toho, že jsem šovinistický blb s mozkovou obrnou, který rád strká rypák do věcí, o kterých ví kulový. Který si ale také uvědomuje, že čím víc bude tady odhalovat svou duši, tím snadnější terč pro některé zde bude. A určitě znáte tu větu, že DO LEGEND SE NEKOPE. A pokud jednám já s respektem a úctou s ostatními, bude zase (nebo aspoň většina) jednat zase s úctou a respektem se mnou. Vím, že tu mám své fanoušky a také ty, kteří mě moc nemusí a mají mě za nedospělého a infantilního pitchuse. Snažím se do nikoho moc nenavážet a nikoho moc nepoučovat. Beru to tak, že když si nebudu moc všímat lidí a vychovávat je, oni si nebudou všímat mě.
Příspěvek upraven 20.07.24 v 20:33
@Ploskutáček píše: Více
To máš určitě pravdu. Já tu ty stálé tváře ráda čtu. Neříkám, že souhlasím se vším, ale to zas k tomu patří.
@Ploskutáček Nikdy se nemá člověk svěřovat s tím, o čem nechce, aby se vědělo. Ani anonymně. Nikdy neví člověk, kdy ho tady pozná třeba sousedka, nebo mu někdo vrazí něco, co mu není zcela příjemné a nejraději by na to zapomněl, ale už je to tady zaznamenáno navždy.
@Ploskutáček upřímně mám tu spoustu příspěvků, pokud si to přečteš, zjistíš toho dost, ale né to co nechci aby jsi o mě věděl pokud má člověk trochu rozumu nesvěří se s tím co ostatní nemusí vědět. A to že o mě někdo ví, jaké mám zdr problémy nebo cokoliv jiného je mi vcelku jedno ![]()
Tak už mi ta hvězda taky píše do zprávy. To my vysvětlete, že jí není možné nahlásit
vždyť se chová v diskuzích hrozně. Jako mě nic nenapsal hrozného. Neunesla to, že napsala blábol ohledně kojení.
@Liberalissima píše: Více
Nadával do soukromych zprav, to je taky skvělé a admini jsou v klidu
.
@Liberalissima píše: Více
Největší sranda je jak si stěžuje na šikanu vůči ní, ale každému sama vynadá a poučuje jak smí a nesmí psát, hlavně ne jí samotné ![]()