Co uvařit dětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
24.1.12 13:59

Já myslela,že děti by neměli do 2 let luštěniny.Nevím co je na tom pravdy.Proto jsem malé nedávala čočku adt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.1.12 14:00
MarkyM píše:
Skleničky mam doma taky pro všechny případy. :mrgreen:

Musí být do zásoby jinak by to nešlo :) Kdybych dneska neměla skleničku,tak teda nevím jinýho bych jí dala,když to rizoto nechtěla a už byla unavená a chystala se do hajan :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.1.12 14:03
Agi20 píše:
Já myslela,že děti by neměli do 2 let luštěniny.Nevím co je na tom pravdy.Proto jsem malé nedávala čočku adt.

Čočku smí prý červenou, ta by neměla nadýmat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.1.12 14:04
MarkyM píše:
Agi20 píše:
Já myslela,že děti by neměli do 2 let luštěniny.Nevím co je na tom pravdy.Proto jsem malé nedávala čočku adt.
Čočku smí prý červenou, ta by neměla nadýmat.

Aha :) dobrý vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
24.1.12 14:05

ne všechno je podle mě úplně vhodný, ale jako inspirace dobrý :palec:
 http://www.varime-detem.cz/…y/detail/239

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
24.1.12 14:06
El-Brno píše:
ne všechno je podle mě úplně vhodný, ale jako inspirace dobrý :palec:
http://www.varime-detem.cz/…y/detail/239

díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.1.12 14:15

Tak luštěniny podle kojeni.net můžuo být od 9 měsíců, takže bych se už nebála.. U nás frčí jak čočka, tak fazole i hrách, buď polívka nebo na husto. Červená čočku samozřejmě taky, ale nemá jí tak ráda jako normální čočku

• Citovat
  • Upravit
1749
24.1.12 17:13

Tak jsem před chvílí dodělala americké brambory v troubě.Půlku jsem jen mírně posolila a dala bazalku - pro prcka. Pro sebe jsem je popepřila a dala pálivou papriku. No, které myslíte, že Kubajs snědl :cert: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.1.12 17:20
Dajdula píše:
Tak jsem před chvílí dodělala americké brambory v troubě.Půlku jsem jen mírně posolila a dala bazalku - pro prcka. Pro sebe jsem je popepřila a dala pálivou papriku. No, které myslíte, že Kubajs snědl :cert: ?

To znám :)
Mě se zase nedávno povedlo prohodit nám porce. Jí ze stejného talíře jako já a jíme i téměř stejné porce. Při nandávání jídla jsem ještě něco dělala, donesla jsem talíře na stůl. Mrňous ochutnal svoje a měl naprosto blažený výraz, já pyšná jak mu to jeho chutná. No až když jsem ochutnala svoje tak mi to došlo. Vyměnit to nechtěl :twisted:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii