Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Otevřela jsem malému další krabici sunaru, jako vždy, dal si jednu dávku a od té doby ho nechce. Jsem ráda, že se už „odstavil“, ale co s celou otevřenou krabicí? Zkoušela jsem se poptat kamarádek, nikdo nechce… Šlo by z něj něco „uvařit“ ? Fakt nevím, je mi líto ho vyhodit. Díkes za tipy a nápady.
Daji se z nej udelat ruzne sladkosti, viz. pritel Google
Ale jak co chutna, nevim, nikdy jsme nezkousela.
Nataša píše:
kamarádka si ho dávala do kafe místo sušeného mlíka
To není špatný nápad !!!! Ale já mám sunar jahodový, tak to asi ne ![]()
Romine píše:Nataša píše:To není špatný nápad !!!! Ale já mám sunar jahodový, tak to asi ne
A ty ho nemáš ráda? Sunar je dobrý, ještě jahodový, ňáám ![]()
lucie.t píše:
holky a jak dlouho vydrzi otevreny? maly ho taky nechce
Na krabici píšou, že měsíc…
Ale co tomu může být, když je otevřený déle ????
nooo ja uz ho mam otevreny vic nez 2 mesice. maly ho proste pit nebude, koupila jsem ho, kdyz jsem mela pocit, ze mam malo mleka. ted ho obcas pridam do kase.
vyhazovat se mi ho nechce, je to 900 g. neprijde mi, ze by mu neco bylo ![]()
Pokud je dobře uzavřenej nesmrdí a nemá jinou barvu, tak je v pohodě a klidně bych dávala. ![]()
Romine píše:Nataša píše:To není špatný nápad !!!! Ale já mám sunar jahodový, tak to asi ne
hmm. tak jahodové kafe by mi asi nechutnalo ![]()
a co zkusit smíchat KM a UM? a podat to tak, že je to jahodové mlíčko?
nebo vím, že někdo z toho dělá ty palačinky..
Nešlo by to přidat třeba na ochucení sladkého tvarohu? Když chceš krém tak místo mlíka dát toto ochucené, případně přidat i trochu těch jahod (i kompot)a dát třeba s piškoty jako dezert? (nezkoušela jsem)
@Indiansummer no já ho mám otevřený celých 9 měsíců a nic s tim není malého sem celou dobu kojila a z toho dle sem mu dělala kasičky sumar ještě nepil
![]()
@Nataša píše:
Myslíte, že v UM, které by se dalo do horkého kafe, zůstanou ty vitamíny a minerály, nebo je ta horká voda zničí?