Co uvařit návštěvě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
26.9.16 15:54

Co třeba špízy? Večer si vše nakrájíš, napícháš na špejle a dáš do ledničky, druhý den dáš do trouby, uvaříš k tomu brambory a nemusíš u ničeho stát a věnovat se tomu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
26.9.16 16:14

Dělám rychlovku -prsa na plátky, osolit, opeprit, posypat vegetou. Osmahnout na pánvi. Přendat do pekacku, položit na každý plátek masa plátek anglické, na kolečka pórek a posypat sýrem. Dát zapéct. Příprava ti zabere 20 minut.
K tomu brambory, hranole, ameriky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16049
26.9.16 16:28
@micta píše:
Dělám rychlovku -prsa na plátky, osolit, opeprit, posypat vegetou. Osmahnout na pánvi. Přendat do pekacku, položit na každý plátek masa plátek anglické, na kolečka pórek a posypat sýrem. Dát zapéct. Příprava ti zabere 20 minut.
K tomu brambory, hranole, ameriky

Jo, hlavně nezapomenout :roll: Bez toho by to nebylo ono :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27877
26.9.16 16:29

@Šmoulice skvělý je tymián

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16049
26.9.16 16:33
@ka2ka píše:
@Šmoulice skvělý je tymián

Já to s tou vegetou myslela ironicky… U nás tyto chemické šmakulády nemají místo. ;)
Jakoukoli bylinku klidně. Ale vegetu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
26.9.16 16:34

lasagne

Co třeba lasagne? Druhý den jsou dobré a hlavně když je dáš ohřát do trouby udělají ti krásnou krustu a bude to vypadat, že jsou právě udělané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27877
26.9.16 16:36

@Šmoulice jo to mi došlo jak jsi to myslela :lol: mimochodem jaký máš recept na rohlíky? Já mám od kamarádky a jsou mooooooooooooc dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16049
26.9.16 16:38
@ka2ka píše:
@Šmoulice jo to mi došlo jak jsi to myslela :lol: mimochodem jaký máš recept na rohlíky? Já mám od kamarádky a jsou mooooooooooooc dobrý

Střídám 2-3 recepty. Hodím hned jak budu na Pc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
26.9.16 16:41
@Šmoulice píše:
Jo, hlavně nezapomenout :roll: Bez toho by to nebylo ono :roll:

Přepisovala jsem to slovo od slova z receptu. Co si tam ve finále dáš nebo nedáš je snad tvoje věc, ne? No ale čemu se divím, od tebe jsem ještě normální nerejpavou odpověď nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27877
26.9.16 16:41

@Šmoulice jojo to se těším ti sem pak dám ten od kamarádky aby jsi mohla vyzkoušet, včera jsem pekla domácí chleba a pletýnky jen to má jednu nevýhodu je to okamžitě sežraný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16049
26.9.16 16:45
@ka2ka píše:
@Šmoulice jojo to se těším ti sem pak dám ten od kamarádky aby jsi mohla vyzkoušet, včera jsem pekla domácí chleba a pletýnky jen to má jednu nevýhodu je to okamžitě sežraný :think:

U nás taky :mrgreen: chleba budu péct zítra. Přes noc nechám rozkvasit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27877
26.9.16 16:47

@Šmoulice jojo dělám chleba bez hnětení večer zadělám a ráno upeču a kolikrát se u nás nevaří ani přílohy protože chleba je skvělý a návštěvy se po něm můžou utlouct, což by bylo pro zakladatelku taky řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
26.9.16 16:59

@Šmoulice No zajímavé říct o věnečcích, že je to rychlovka a zvládne ji každý… By mě zajímalo, kolik uživatelek je tu dělá a jak často. My je doma občas uděláme, máme recept od babičky cukrářky a jsou moc dobré, ale že bych o nich řekla, že to je rychlovka, to fakt ne… a pokaždé se taky tak nepovedou.
Za rychlovku považuju třeba roládu nebo nějakou buchtu na plech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10325
26.9.16 17:01

@ewanka Svíčkovou, kuře na paprice… a k večernímu posezení cibulový koláč dle kuchařky pro dceru. Jednoduché a zejména k vínku naprosto fantastické!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16049
26.9.16 17:06
@xstrasilka píše:
@Šmoulice No zajímavé říct o věnečcích, že je to rychlovka a zvládne ji každý… By mě zajímalo, kolik uživatelek je tu dělá a jak často. My je doma občas uděláme, máme recept od babičky cukrářky a jsou moc dobré, ale že bych o nich řekla, že to je rychlovka, to fakt ne… a pokaždé se taky tak nepovedou.
Za rychlovku považuju třeba roládu nebo nějakou buchtu na plech.

Tento recept zvládne opravdu každý ;) a rychlovka to je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí