Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Co třeba špízy? Večer si vše nakrájíš, napícháš na špejle a dáš do ledničky, druhý den dáš do trouby, uvaříš k tomu brambory a nemusíš u ničeho stát a věnovat se tomu ![]()
Dělám rychlovku -prsa na plátky, osolit, opeprit, posypat vegetou. Osmahnout na pánvi. Přendat do pekacku, položit na každý plátek masa plátek anglické, na kolečka pórek a posypat sýrem. Dát zapéct. Příprava ti zabere 20 minut.
K tomu brambory, hranole, ameriky
@micta píše:
Dělám rychlovku -prsa na plátky, osolit, opeprit, posypat vegetou. Osmahnout na pánvi. Přendat do pekacku, položit na každý plátek masa plátek anglické, na kolečka pórek a posypat sýrem. Dát zapéct. Příprava ti zabere 20 minut.
K tomu brambory, hranole, ameriky
Jo, hlavně nezapomenout
Bez toho by to nebylo ono ![]()
@ka2ka píše:
@Šmoulice skvělý je tymián
Já to s tou vegetou myslela ironicky… U nás tyto chemické šmakulády nemají místo. ![]()
Jakoukoli bylinku klidně. Ale vegetu…
Co třeba lasagne? Druhý den jsou dobré a hlavně když je dáš ohřát do trouby udělají ti krásnou krustu a bude to vypadat, že jsou právě udělané ![]()
@Šmoulice jo to mi došlo jak jsi to myslela
mimochodem jaký máš recept na rohlíky? Já mám od kamarádky a jsou mooooooooooooc dobrý
@ka2ka píše:
@Šmoulice jo to mi došlo jak jsi to myslelamimochodem jaký máš recept na rohlíky? Já mám od kamarádky a jsou mooooooooooooc dobrý
Střídám 2-3 recepty. Hodím hned jak budu na Pc ![]()
@Šmoulice píše:
Jo, hlavně nezapomenoutBez toho by to nebylo ono
Přepisovala jsem to slovo od slova z receptu. Co si tam ve finále dáš nebo nedáš je snad tvoje věc, ne? No ale čemu se divím, od tebe jsem ještě normální nerejpavou odpověď nečetla.
@Šmoulice jojo to se těším ti sem pak dám ten od kamarádky aby jsi mohla vyzkoušet, včera jsem pekla domácí chleba a pletýnky jen to má jednu nevýhodu je to okamžitě sežraný ![]()
@ka2ka píše:
@Šmoulice jojo to se těším ti sem pak dám ten od kamarádky aby jsi mohla vyzkoušet, včera jsem pekla domácí chleba a pletýnky jen to má jednu nevýhodu je to okamžitě sežraný
U nás taky
chleba budu péct zítra. Přes noc nechám rozkvasit ![]()
@Šmoulice jojo dělám chleba bez hnětení večer zadělám a ráno upeču a kolikrát se u nás nevaří ani přílohy protože chleba je skvělý a návštěvy se po něm můžou utlouct, což by bylo pro zakladatelku taky řešení
@Šmoulice No zajímavé říct o věnečcích, že je to rychlovka a zvládne ji každý… By mě zajímalo, kolik uživatelek je tu dělá a jak často. My je doma občas uděláme, máme recept od babičky cukrářky a jsou moc dobré, ale že bych o nich řekla, že to je rychlovka, to fakt ne… a pokaždé se taky tak nepovedou.
Za rychlovku považuju třeba roládu nebo nějakou buchtu na plech.
@ewanka Svíčkovou, kuře na paprice… a k večernímu posezení cibulový koláč dle kuchařky pro dceru. Jednoduché a zejména k vínku naprosto fantastické!
@xstrasilka píše:
@Šmoulice No zajímavé říct o věnečcích, že je to rychlovka a zvládne ji každý… By mě zajímalo, kolik uživatelek je tu dělá a jak často. My je doma občas uděláme, máme recept od babičky cukrářky a jsou moc dobré, ale že bych o nich řekla, že to je rychlovka, to fakt ne… a pokaždé se taky tak nepovedou.
Za rychlovku považuju třeba roládu nebo nějakou buchtu na plech.
Tento recept zvládne opravdu každý
a rychlovka to je ![]()