Kde nakupujete maso?

3255
22.9.16 14:41

Kde nakupujete maso?

Jste nekde spokojene s nabidkou masa a masnych vyrobku?

My zacali Tescem, zmenili na Kaufland, ale uz i tam zacinam pochybovat, ze to maso, at uz z jejich masny, ci te pridruzene je ok. Termoobal mame, ale i tak maso je proste jinak chutna i voni i po uvareni.

Nebo najit male reznictvi? zkouset? nejak zrovna u masa nerada stojim dlouho.

Je nejaky suoer, hypermarket kde mate oblibenou masnu? nebo soukromnika?

Dekuju holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.9.16 14:44

Myslíš ten Kaufland z lásky k česku, jak je vzadu napsáno bouráno v Polsku ale přebaleno v česku?
Na maso jsme chodili ještě nedávno do Lidlu, a když tak chodíme do místního řezníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
22.9.16 14:46

@Kralikcek z českých farem přes rohlik.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
22.9.16 14:50

Ja radeji ty krabicky neprohlizim. nejsem vegetarian, ale ty regaly masa mi prijdou ponekud krvak :nevim:.

Prave sem objevila taky Lidl po dlouhe dobe a pokud by bylo maso super tam, tak skvele.fakt uz me to zkouseni obchodu nejak neba. nazvy se meni, slozeni a chut snad ani uz nechutna :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
22.9.16 14:57

Maso kupuju vždycky u místního řezníka, jen v případě nouze (potřebuju nutně kus krkovice v sobotu večer :mrgreen: ) tak jezdím do Lidlu.
Odkud maso je prioritně neřeším, jde mi o čerstvost, kterou mi malý řezník dá, v nouzi z Lidlu je to také obstojné. Jinde mám smíšené zkušenosti, někdy dobrý, někdy horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
22.9.16 14:57

Z Lidlu už nekupuju, 2× mi bylo špatně, tak radši ne. Ale možná jsem jen měla smůlu… buď řezník nebo Globus, ještě je slušný Albert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
22.9.16 14:59

Máme tady farmáře řezníka a maso jenom tam :) když má zavřeno a zrovna něco potřebujeme tak lidl ale supermarket je krajní nouze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
22.9.16 15:23

Jedině Globus jinde už maso nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
22.9.16 15:25

Vepřové a hovězí vozí manžel od řezníka (chodí kolem a prostě neodolá :mrgreen: ) Vyzrálé hovězí na steaky kupuju vakuované z farmy. Kuře buď u místního řezníka když má čerstvé, nebo v Lidlu. Ale našla jsem i chov poblíž, tak to zkusím tam. Telecí svátečně v Globusu. S rybama je potíž, tady max ve čtvrtek v Lidlu.

• Citovat
  • Upravit
676
22.9.16 15:28

Za mě je nejlepší Globus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
22.9.16 15:28

Na Globusu nebo u místního řezníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
22.9.16 15:45

Ja taky pred par lety chodila do mistniho reznictvi, pak vystaveli hypermarkety a nadseni z usetreni casu a nakoupeni vse na jednom miste nejak prevysila zapory-behani, popojizdeni, fronty. Zkusim se poohlidnout, zda neco, co jsem navstevovala tenkrat za tech par let nezrusili, nebo nezmenilo majitele :nevim:.
Dnes jsem varila kureci polivku a uzjen ta barva nepripomina polivku :poblion:,kdyby to bylo poprve, reknu si, ze je to moje chyba.Ale my nejvic jime kureci a posledni mesic, dva na nej nemam stesti, at nakupuju chlazeny, nebo mrazeny :nevim:.
Zkusim i ten Lidl. Dekuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3255
22.9.16 15:47
@svatecnice píše:
@Kralikcek z českých farem přes rohlik.cz

Ten rohlik vypada super :palec:,jen ja podle obrazku nakupovat neumim.ale na rychlonakup, kdyz neco doma chybi, super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16053
22.9.16 15:47

Buď u našeho prověřeného řezníka, nebo Globus.

Jen sebevrah může maso koupit v Tescu či Albertu. Maso z Kaufu neznám, nikdy jsem ho tam nekupovala, ale odpuzuje mě už to balení.

Jinak krůty, kachny a občas i kuře na farmě. ( Farmy jsou všude, stačí jen hledat a nebýt líný si pro to dojet…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
22.9.16 15:49

Beru maso od soukromych zemedelcu, supermarketove mi proste smrdi. Za me nejhorsi kaufland a albert, z jejich akcniho masa nam opakovane zvracel dokonce i pes. Od tech soukromniku vezmu vzdycky vetsi mnozstvi kdyz porazi na mrazak (celou krutu, nekolik kurat, kraliky, 10kg hoveziho…). Nez jsem nasla spolehlive zdroje, brala jsem od mistniho reznika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí