Co v Pardubicích podnikáte s dětmi?

• Otevřená skupina

Pro všechny maminy z Pardubic, které chtějí pokecat, poradit, postěžovat si nebo se nudí. Vstupte :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

25.6.12 08:55

Co v Pardubicích podnikáte s dětmi?

Kam se chodíte s dětmi okolo 1 roku zabavit, když si vyrazíte na nákupy nebo když se nudíte? Navštěvujete mateřská centra, cvičení s dětmi nebo plavání a kde? Tipy pro volný čas:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1800
28.6.12 15:20

Ahoj, jsem taky z Pce… :mavam: ráda se k vám přidám ;)
Bydlíme Na skřivánku a dceři bylo 13měsíců..chodíme do Bubeníkových sadů na hřiště pro nejmenší, na Duklu, na dopravní hřiště, a taky do heren..do Afi a do Sluníčka..byly jsme i v herně nad C&A..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.12 20:23

Ahojky Yamyno :mavam:
my bydlíme ve svítkově. na hřišti to Elenku zatím moc nebavilo, ale zkusíme zajít na nějaké jiné..
v Bubeníkových sadech je hřiště pro nejmenší tak to by se jí třeba mohlo líbit, ale ona u ničeho stejně nevydrží :lol: a ta herna Sluníčko je kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
29.6.12 20:51

@hello kitty Ve Smilovce…skoro na konci ulice na straně kde je Plzeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
30.6.12 23:47

Ahojda, v afi je herna? :-O jsem si ještě nevšimla a to jsem tam dost často :oops: holt slepá, no :mrgreen:
Tam, co je ta herna Sluníčko, jsem byla nedávno kupovat nějaké hadrové plínky, ale přímo v té herně jsem nebyla. My s prckem se spíš couráme venku s kočárkem, pořád jsem si říkala, že je na herny apod. ještě malej, ale on už vlastně není, za chvilku mu bude rok :srdce: bych to asi měla nějak přehodnotit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
1.7.12 07:38

@Gretchen Ahooj :mavam:
V Afi je herna, pod kinem…vedle KFC…u záchodků jsou označené dveře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
1.7.12 23:13

@Yamina :mavam:
Ahááá, tak to na to mrknu, až zas budu příště v afíčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.12 08:42

Ahoj Gretchen:)
já jsem na tom stejně.. taky jsme chodily spíš na procházky a už si říkám, že bysme mohly začít navštěvovat náký herny nebo hřiště, taky nám bude rok :mrgreen:
do toho afíčka se určitě zajdem mrknout, už si uvědomuju že je to vlastně tam pod kinem u schodů..

Jinak musím poukázat na to, že se svou fotkou dítěte se tu mezi žirafkama a zebříma zadkama necítím příliš dobře :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
2.7.12 10:02

@hello kitty Kde máš zadní část zebry? :mrgreen: ;) nevidím 8o 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 07:21

Yamyno podívej se na foto Gretchen, co nám tu taky psala příspěvky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
4.7.12 10:34

@hello kitty asi jsem slepá…žádnou prdel nevidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
4.7.12 18:44

Tadýýý je moje obří zebří p*del :mrgreen:
Jinak já jsem koukala na webovky té herny Sluníčko a teď o prázdninách tam mají každé pondělí a úterý dopoledne cvičení maminek s miminky a batolaty, tak uvażuju, že bych tam někdy zašla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
4.7.12 18:47

Kitty jak jsem teď koukala na tvůj profil, tak mám vážné podezření, že jsme spolu byly v porodce v Chrudimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 22:59

Ahooj Gretchen :mavam:
to je dost možný, protože jsem v Chrudimi rodila :D
ale podle tvojí fotky já tě nepoznávám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
4.7.12 23:58

No já mám takový dojem, že jsme spolu byly na pokoji, koukala jsem, že máš holčičku Elenku, to jméno si pamatuju, narodila se ve stejný den jako můj Bruno :) Měla jsem problémy s kojením, do toho se Brunovi rozjela žloutenka, tak mu dali do postýlky takový to modrý světlo, svítilo to tam celou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny