Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Není na tom nic napsáno, takže bych řekla, že na všechno
. Jinak ale prát můžeš v čem chceš, jsou to jen triky výrobců ![]()
Když ono to nevypadá jako prášek na barevný nikde tam sluvko color není ani zmíněno ????????????achjo ![]()
No ono je tam napsáno jen, ze to výborne odstraňuje skvrny, už při 1. prani.
já bych to použila na oboje, na bílé i barevné, taky používám jen jeden prášek.
@Anonymní píše:
Když ono to nevypadá jako prášek na barevný nikde tam sluvko color není ani zmíněno ????????????achjo
@Anonymní píše:
Když ono to nevypadá jako prášek na barevný nikde tam sluvko color není ani zmíněno ????????????achjo
vůbec bych to neřešila a prala v tom všechno
@ivašot. píše:
vůbec bych to neřešila a prala v tom všechno
Přesně.
Odklikla jsem to moc brzo… Koukni se na ten odkaz, co jsem hodila. český popisek k tvému prášku:
Prací prášek Ariel Actilift XXXL 130 pracích dávek - universal
Ariel Actilift je vysoce účinný univerzální prací prostředek na bílé a světlé prádlo se svěží vůní, již při nízkých teplotách. Prostředek oživuje barvy a zamezuje šednutí vláken, oblečení tak zůstane déle zářivé. Prací prášek obsahuje složku Actilift, která ochraňuje, důkladně čistí a vyhlazuje vlákna. Vhodný pro praní od 20 °C do 95 °C. Prostředek není vhodný na praní vlny, hedvábí, černého a barevného prádla.
Prádlo: bílé a světlé
Množství: 130 pracích dávek
Prací teploty: od 20 °C do 95 °C
Dovoz: Německo
Mám totiž dost cern ho červeného modrého no roste fakt že ezky barevného a nechci si to zničit další ký nějakým belidlum bílé mám asi 3 košile tak to budu mít asi do šedesáti
![]()
Aha no takže není vhodný no já ji příště řeknu že ať je na barevný díky moc holky
Je to i na světlé barevné. Jen ne holt na černé a tmavě barevné. Vpodstatě ideální prášek, asi si ho pujdu sehnat ![]()
Normálně mi vozí Persil megaperls color tak nevím proč vzala tento ????????????
Normálně mi vozí Persil megaperls color tak nevím proč vzala tento
![]()
Jestli o sobě nechcete číst, že jste blbá, tak založením hloupé diskuze to má vyřešit maskování za anonyma? To fakt moc chytrá nejste. Na triviální překlady funguje výborně translate.google.com.
Tohle je normální prací prášek bez další specifikace, tzn. že v tom můžete prát vše.
Ahooj je mi to strašně trapný se na to ptat a ještě tak blbé no ale na co vše to je je to i na barevné nebo jen na bílé? mamka mi to přivezla z Německa ale už mi to zapomenula přeložit a překladač je úplně k nicemu bojím se negativních komentářů jako že jsem úplně blbá atd což už se mi mnohokrát stalo tak radši anonym jiné téma mi to nevyhledalo tak se omlouvam