Co v tom můžu prát?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.9.18 21:24

Co v tom mužu prát ??

Ahooj je mi to strašně trapný se na to ptat a ještě tak blbé no ale na co vše to je je to i na barevné nebo jen na bílé? mamka mi to přivezla z Německa ale už mi to zapomenula přeložit a překladač je úplně k nicemu bojím se negativních komentářů jako že jsem úplně blbá atd což už se mi mnohokrát stalo tak radši anonym jiné téma mi to nevyhledalo tak se omlouvam

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13739
29.9.18 21:30

Není na tom nic napsáno, takže bych řekla, že na všechno ;-). Jinak ale prát můžeš v čem chceš, jsou to jen triky výrobců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.18 21:31

Když ono to nevypadá jako prášek na barevný nikde tam sluvko color není ani zmíněno ????????????achjo :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
45687
29.9.18 21:32

No ono je tam napsáno jen, ze to výborne odstraňuje skvrny, už při 1. prani. :D já bych to použila na oboje, na bílé i barevné, taky používám jen jeden prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
29.9.18 21:33
@Anonymní píše:
Když ono to nevypadá jako prášek na barevný nikde tam sluvko color není ani zmíněno ????????????achjo :pocitac:

https://www.goleto.cz/…avek-nemecko?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
29.9.18 21:33
@Anonymní píše:
Když ono to nevypadá jako prášek na barevný nikde tam sluvko color není ani zmíněno ????????????achjo :pocitac:

vůbec bych to neřešila a prala v tom všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
29.9.18 21:34
@ivašot. píše:
vůbec bych to neřešila a prala v tom všechno

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
29.9.18 21:34

Odklikla jsem to moc brzo… Koukni se na ten odkaz, co jsem hodila. český popisek k tvému prášku:

Prací prášek Ariel Actilift XXXL 130 pracích dávek - universal

Ariel Actilift je vysoce účinný univerzální prací prostředek na bílé a světlé prádlo se svěží vůní, již při nízkých teplotách. Prostředek oživuje barvy a zamezuje šednutí vláken, oblečení tak zůstane déle zářivé. Prací prášek obsahuje složku Actilift, která ochraňuje, důkladně čistí a vyhlazuje vlákna. Vhodný pro praní od 20 °C do 95 °C. Prostředek není vhodný na praní vlny, hedvábí, černého a barevného prádla.

Prádlo: bílé a světlé
Množství: 130 pracích dávek
Prací teploty: od 20 °C do 95 °C
Dovoz: Německo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.18 21:35

Mám totiž dost cern ho červeného modrého no roste fakt že ezky barevného a nechci si to zničit další ký nějakým belidlum bílé mám asi 3 košile tak to budu mít asi do šedesáti :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.18 21:37

Aha no takže není vhodný no já ji příště řeknu že ať je na barevný díky moc holky

• Citovat
  • Upravit
20777
29.9.18 21:38

Je to i na světlé barevné. Jen ne holt na černé a tmavě barevné. Vpodstatě ideální prášek, asi si ho pujdu sehnat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.18 21:41

Normálně mi vozí Persil megaperls color tak nevím proč vzala tento ????????????

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.18 21:41

Normálně mi vozí Persil megaperls color tak nevím proč vzala tento :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1137
29.9.18 21:43

Jestli o sobě nechcete číst, že jste blbá, tak založením hloupé diskuze to má vyřešit maskování za anonyma? To fakt moc chytrá nejste. Na triviální překlady funguje výborně translate.google.com.
Tohle je normální prací prášek bez další specifikace, tzn. že v tom můžete prát vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.18 21:46

Děkuji všem co ochotně poradili :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat