Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahojky holky,
dejte mi sem nějaké receptíky pro vaše špuntíky, co mají rádi, k obědu, k večeři (kaše nepapáme), potřebuju inspiraci. Už nevím co vařit… ![]()
děkuju předem za tipy
![]()
malika
Máte zkušenost s Grada Více než 100 chutných a zdravých receptů pro děti a kojící matky?
Přidejte zkušenost s Grada Více než 10...U nás jí totéž, co my…
Dneska sekaná s bramborama (tahle je bezkonkurenční )
včera k večeři toasty (se šunkou, sýrem, rajčetem, jarní cibulkou)
Prostě jí s náma to, co my - postupně od roku. Třeba mu odděléím porci, a pak jídlo dochutím pro nás, nebo už ani ne, jak co.
Tovjí malé je koukám rok a půl - tak nevím… Proč jí nedáváš to, co sobě?
www.varime-detem.cz - znáš?
Dávám jí, co jíme my. Ale mám pocit, že se pořád opakuju. Chtěla bych nějaký tipy na sladký jídla.. třeba. Něco dětskýho. Pořád má nějaký omáčky, kuře a tak…
Ahojky,tak sladké jídlo například:Vypadá to jako bramborové šišky,ale je to z tvarohu:-kostka tvarohu,8 lžic krupice,1 vejce,špetka soli…smícháš a vytvoříš válečky(šišky) a dáš vařit(cca 5min-než „vyplavou“).Je to velmi rychlé a může se to obalit nebo posypat skořicí nebo kakaem…variant je spousta-podle toho co má malá ráda ![]()
Snad ti to pomůže.Hezký den.Elen
Což třeba lívance, omelety, žemlovku, škubánky, bramborové šišky s posypem.............
Malika to znám, když nevíš co máš vařit a zdá se ti, že stále vaříš jedno a to samé.
Mě se docela osvědčilo koukat na webu na recepty - třeba chodím na centrum. na recepty-maggi. Docela dobré recepty, a dají se uvařit velmi snadno a rychle.
A nic nezkazíš, když občas otevřeš kuchařku, tam jsou taky docela nápady.
Jinak já vařím ráda a skoro každý den, neboť manžel nemá šanci si v práci dojít někam do restaurace, tak si jídlo nosí z domova, takže zítra máme špagety s kuř.masem a omajdou.
Jakub dostane špagety s masíkem a bez soli. Jinak to samé co jíme my.
Měli jsme sice teďka týden „odmítání“ jakéhokoli jídla, kromě jogurtu a UM. Ale snad už je to za náma
![]()
U nás jsme „polívkový“, ale jinak taky jíme co zrovna vaříme pro nás, ale zkus se podívat na www.recepty.cz, k receptu jsou většinou i komentáře, jak komu chutnal a tak, nebo http://www.varime-detem.cz/, ale vlastní zkušenost z tohoto webu nemám, takže nezbývá než popřát dobrou chuť ![]()
Ze sladkých jídel mě napadá ještě rýžový nákyp, ten už naše malá ochutnala, dělala jsem ho ze Sunaru (což už se Tebe netýká) a jak jsme si pošmákly obě dvě
.
Pak třeba palačinky, ovocné knedlíky (kynuté nebo tvarohové nekynuté), buchtičky se šodó.
Doporučuji www.mimibazar.cz , kde je hromada receptů roztříděných do kategorií, jedna z nich je i „Dětské speciality“ nebo „Sladká jídla“. Stejně tak na www.recepty.cz jsou dětská jídla zvlášť. Anebo pak zajít do knihovny podívat se po kuchařkách, je jich spousta zaměřených přímo na jídla pro děti.
varime-detem.cz jsou hezký stránky, děkuju, myslím, že je hodně využiju ![]()