Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Potřebovala bych inspiraci- co jste měli dnes/zítra k obědu? My třeba řízky, koprovka, guláš, rizoto, sekana a přijde mi, že je to pořád dokola…
@KaterinaDo já teď dělala asi po roce uzené s kaši a polévku.. Musíme tě dietě dát jednou pokoj ![]()
Dnes zapraženou polévku a kuře na paprice knedlík, těstoviny ![]()
Zítra ještě zbyde polévka a čínské nudle s kuřecím masem, zeleninou, vejcem smetanou ![]()
Včera rajská s masovými kuličkami, dnes pohankovy nákyp, zítra těstovinový salát s kuřecím masem
No ja te nepotesim, dneska koprovka s knedlikem a zitra brambory v troube a neco udelam s kurecim prsem, asi na prirodno ![]()
Včera byla zeleninová polívka, dneska hustá gulášovka. Na zítra mám v plánu zapečené těstoviny s brokolicí, krůtím masem, sýrem a smetanou.
Dělala jsem fazolový hrnec s panenkou, cuketou, kapií a žampiony a dvakrát kuskus se zeleninou. A zrovna jsem dodělala avokádovou pomazánku.
Dala bych si roštěnku s rýží.
Už namáčím fazole na zítřejší polévku. Na druhé bude nivová omáčka s kuřecím masem a noky. A část kuřecího masa si nechám k otestování do šafránového rizota na další den.
Dnes kuřeci prso se zeleninou a ananasrm a ryzi natural jakože čína, zitra hovezi nudlicky asi s těstovinami a zeleninou ![]()
Zeleninu kombinuju mraženou a čerstvou.
Dneska kuřecí prsa na bylinkách, včera zapečená brokolice a zítra ještě nevím ![]()
To znám
koprovka, rajská, kuře na paprice,…furt dokola.
Takže jsem dnes večer, po dlouhé době, vařila rozlítané ptáčky
zítra jen dovařím rýži.