Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky nechce se mi spat.. proč vy nespite?
Jestli se mi vleze do kuchyne ostruvek, nebo to tam bude pak moc na sebe namackane.
Skočila na mě úzkost a cucim do mobilu ať na to tak nemyslím. Ale ty oči rano nechci videt ![]()
@Beryta Nejsem holka. Je mi smutno, kolik trápení je zde, v životě.
Měli bychom se přeci mít fajn…
Trápí mě restrikce z covidu a že to nemá konce, současná práce (ale budu mít novou brzy), minulost. Že jsem se za sebe nepostavila, když to bylo potřeba, taky PMS.
@Born66 píše:
To je hezká představa, že bychom se měli mít fajn.
Ale není to žádná samozřejmost. Nejsme tady na boruvkách na tom světě.
takže nějaké to trápení a starosti má každý.
@Beryta píše:
Ahoj holky nechce se mi spat.. proč vy nespite?
Kojím a kojím
![]()
Spala jsem asi 5 h, vzbudilo me manželovo chrápání..Když jsem se šla napít, tak jsem si všimla, že dával dceři léky na uklidnění kašle v noci (píšeme to na nástěnku)..Myslela jsem, že zítra půjde do školy..No tak nepůjde..A trápí mě, co zas z toho bude..
Hlásím že taky nespím ![]()
Syn 12 let je covid pozitivní a teď se bojím aby to nedostali i mladší ![]()
Já se vzbudila na kojení a nemůžu spát. V hlavě mám moc myšlenek. Hlavně obavy o budoucnost.
@MayaPis - dcera mela prave covid pred mesicem..A chytil to i 5 lety..A dokonce i my ockovani..Preju, co nejklidnejsi prubeh..
Ted jsem googlila post-covidovy syndrom..mozna i proto jsem tak vyplasena z toho vseho 😒
Já zase čekala na výsledky covidu u dcery 7 let. Třída v karateně 3 pozitivní a dcera od pátku zvracela… a covid to není, je to střevní viróza… ty nemoce jsou všude a trápí mě to. Když nekašle, tak se. e. ![]()
Nic. Kolem 6:30 vstávám do práce. Takže jsem se probudila automaticky. Přestože dnes nemusím brzo.
Půjdu se nasnídat a zajedu zpět do peřin k pohádkám. Chvilku
. Mají přijít malíři dneska. Než přijdou, tak bude veget.
@Born66 píše:
Nic není zdarma dnes už ani úsměv schovaný pod rouškou.
Na šťastný život není recrpt, přesto můžeš být šťastný i v dnešni době