Co vás trápí holky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3925
17.11.21 07:04

Jdu zalehnout, jsem po noční, dnes bylo moc práce, mnoho přijmů nemocných pacientů. Pěkny sváteční den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
17.11.21 07:10
@Galateeia píše:
Trápí mě restrikce z covidu a že to nemá konec [/citace/

Tím by se měl trápit ten kdo je za to placený. Smutné je že je toho už hodně, nedá se to zastavit. Buďme k sobě ohleduplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
17.11.21 07:18

Čím jsem starší, tím snad víc vnímám jací jsou lidi dobytci. Bydlime na malé vesnici, a prijde mi že to tady je prohnilé. Samej ku. evnik, sama štětka. Doma si to vyčítají. Dělají veřejný scény, nakonec si to vyžehlí, protože peníze jsou víc než sebeúcta. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6439
17.11.21 08:13
@mackA159 píše: Čím jsem starší, tím snad víc vnímám jací jsou lidi dobytci. Bydlime na malé vesnici, a prijde mi že to tady je prohnilé. Samej ku. evnik, sama štětka. Doma si to vyčítají. Dělají veřejný scény, nakonec si to vyžehlí, protože peníze jsou víc než sebeúcta. :poblion:

Tak to bylo vždycky, co svět světem stojí a platilo se korálky. Netřeba se morálně durdit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
18.11.21 07:15
@mackA159 píše: Čím jsem starší, tím snad víc vnímám jací jsou lidi dobytci. Bydlime na malé vesnici, a prijde mi že to tady je prohnilé. Samej ku. evnik, sama štětka. Doma si to vyčítají. Dělají veřejný scény, nakonec si to vyžehlí, protože peníze jsou víc než sebeúcta. :poblion:

To je běžné, jen by mě zajímalo kam tento svět spěje. Pokřovené morální hodnoty, střídání partnerů snad po měsíci, bez ohledu na děti. Každý by chtěl všechno rychle a hned bezpracně nejlépe se slevou. Všude plno neúcty k životu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3925
18.11.21 07:18
@samá práce píše:
Tak to bylo vždycky, co svět světem stojí a platilo se korálky. Netřeba se morálně durdit. ;)

Nedurdí se napsala pouze svůj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová