Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jdu zalehnout, jsem po noční, dnes bylo moc práce, mnoho přijmů nemocných pacientů. Pěkny sváteční den.
@Galateeia píše:
Trápí mě restrikce z covidu a že to nemá konec [/citace/Tím by se měl trápit ten kdo je za to placený. Smutné je že je toho už hodně, nedá se to zastavit. Buďme k sobě ohleduplní.
Čím jsem starší, tím snad víc vnímám jací jsou lidi dobytci. Bydlime na malé vesnici, a prijde mi že to tady je prohnilé. Samej ku. evnik, sama štětka. Doma si to vyčítají. Dělají veřejný scény, nakonec si to vyžehlí, protože peníze jsou víc než sebeúcta. ![]()
@mackA159 píše: Čím jsem starší, tím snad víc vnímám jací jsou lidi dobytci. Bydlime na malé vesnici, a prijde mi že to tady je prohnilé. Samej ku. evnik, sama štětka. Doma si to vyčítají. Dělají veřejný scény, nakonec si to vyžehlí, protože peníze jsou víc než sebeúcta.
Tak to bylo vždycky, co svět světem stojí a platilo se korálky. Netřeba se morálně durdit. ![]()
@mackA159 píše: Čím jsem starší, tím snad víc vnímám jací jsou lidi dobytci. Bydlime na malé vesnici, a prijde mi že to tady je prohnilé. Samej ku. evnik, sama štětka. Doma si to vyčítají. Dělají veřejný scény, nakonec si to vyžehlí, protože peníze jsou víc než sebeúcta.
To je běžné, jen by mě zajímalo kam tento svět spěje. Pokřovené morální hodnoty, střídání partnerů snad po měsíci, bez ohledu na děti. Každý by chtěl všechno rychle a hned bezpracně nejlépe se slevou. Všude plno neúcty k životu.
@samá práce píše:
Tak to bylo vždycky, co svět světem stojí a platilo se korálky. Netřeba se morálně durdit.
Nedurdí se napsala pouze svůj názor