Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se ty nevidíš to album?? dyt ho mám viditelné… to je zmatek toto… ale aspoň že tam nikdo nevidí to cizí dítě…
Teda ten nadpis mě trochu vystrašil…myslela jsem, že zase budem zkoumat // a duchy…
![]()
@Jitka1976 no ona mi ta mamča psala vystrašeně že nechce aby její dítě bylo takhle někde vidět…
tak pravě to je divný no…
@vodnarka2013 píše:
@martina.se ty nevidíš to album?? dyt ho mám viditelné… to je zmatek toto… ale aspoň že tam nikdo nevidí to cizí dítě…
vím, že viditelné.. projela jsem ještě jednou, pro tentokrát ho našla, vlasaté dítko tam není ![]()
@vodnarka2013 píše:
@Jitka1976 no ona mi ta mamča psala vystrašeně že nechce aby její dítě bylo takhle někde vidět…tak pravě to je divný no…
Tak se ještě jednou zaregistruj na emimino, pod jiným profilem…a koukni se na svůj profil (vlastně jako cizí…uvidíš to, co vidíme my) a máš to…
@Jitka1976 píše:
Teda ten nadpis mě trochu vystrašil…myslela jsem, že zase budem zkoumat // a duchy…![]()
![]()
Což o to, dvě čárky by ještě šly, já měla strach, aby tu zas nevykoukla nějaká frnda ![]()
Holky s jednou maminkou se nám naskytl problém.. ona když se chce podívat na mé album Kryšta 6.měsíců.. vidí jako úvodní fotku svého syna ( má to být nějaký kudrnáček) já ho tam ale nevidím a žádnou takovou fotku tam nemám.. vidíte ho tam taky??