Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koho tu máte rádi? Našli jste si tu přátele se kterými se kamarádíte i mimo internet? Téma je vyloženě kecací ![]()
poznámka: neptám se koho rádi NEMÁTE, takže urážky si prosím nechte ![]()
Chtěla jsem být anonymní, ale nemůžu, nemám dost příspěvků, tak tedy neanonymně ![]()
Mám ráda @d3nc4, protože mi hodně psychicky podporovala, když jsem porodila dva malé prcky a nebylo vše ideální…
![]()
@katerinkaaa jo, takhle nějak bych si to představovala
, super ![]()
Má pár kamarádek co jsem našla na emimi, mám pár lidí co jsem tu s nimi prohloubila přátelství už z reality. a jinak se tady ráda potkávám s Tamatou, Seizdrou, Gladys, Gabi-design, Jasněnkou apod. když se vloží do debaty tak je vždycky sranda ![]()
@Jasněnkaa
, @Ambriel, @saracenka30, @neumisa, @pavlasu
a samozřejmě samu sebe že?
![]()
A miluju Jasněnku i když jsme se včera zase rozešly… už asi potřetí. Není to s ní lehký ![]()
@ncc1701 čuchám čuchám že tu něco smrdí… jestli to není samochvála ![]()
@ncc1701 a tak to je taky důležité
![]()
Příspěvek upraven 09.08.13 v 18:06
Já tu našla spoustu super bab, jmenovat je nebudu, 100% bych nějakou zapoměla, a oni by mě pak pomlouvaly ![]()
S některými se znám i na živo ![]()
Mám vás ráda holky ![]()
P. S kdy se objeví diskuze „Koho nemáte rády?“ ![]()
Já mám ráda @Gladys
Mimo e-mimino ji vůbec neznám, ale kdekoliv narazím na její příspěvky mluví mi zcela z duše, do nikoho se nenaváží a její rady opravdu fungují. Prostě inteligentní ženská s rozhledem. Víc takových sem ![]()
@Jasněnkaa jé, to doufám, že vůbec. Chce to něco na odlehčení, tady prší jako blázen. Počasí je prostě extrém - buď extra vedro a nebo prší ![]()