Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@paola white píše:
@ivana-domca achjo na tebe jsem v tom původním výčtu taky zapomnělajá věděla, že nemám jmenovat. s tebou je taky sranda ty frčivá spermie
neřeš, já jsem taky určitě na někoho zapomněl, to mlíko na mozku mi nemá kam odtéct ![]()
@Romine píše:
Mam rada Gladys. Jeji prispevky maji hlavu i patu!!! A moc by me zajimalo jak vypada
mě taky, myslím že to bude hezká baba a mate profilovkou
![]()
Tak já si ji představuju jako hnědovlásku, delší vlasy, štíhlá ale ne hubená, vyšší asi tak 175cm, věk asi 32 let ![]()
edit: @Gladys nemá 175kg ale 175cm ![]()
Příspěvek upraven 09.08.13 v 19:09
@Míša_8888 píše:
Já mám ráda @Gladys
Mimo e-mimino ji vůbec neznám, ale kdekoliv narazím na její příspěvky mluví mi zcela z duše, do nikoho se nenaváží a její rady opravdu fungují. Prostě inteligentní ženská s rozhledem. Víc takových sem
Souhlas ![]()
@Jasněnkaa píše:
mě taky, myslím že to bude hezká baba a mate profilovkou![]()
Tak já si ji představuju jako hnědovlásku, delší vlasy, štíhlá ale ne hubená, vyšší asi tak 175kg, věk asi 32 let
Tak tohle mne odbouralo ![]()
Jinak ja tady mam rada furu lidi, takze jmenovat snad ani nebudu ![]()
Tak třeba @neumisa, @Petra Z, @Pipet, @Kočislava, @Regina Hero, @Milli a @Šája, které se mnou sdílí lingvistické vášně a které mě jednou jistě naučí sedat k PC výhradně s inkontinenční vložkou.
Ze zbytku ráda čtu @Lizbeth a @BohunkaP, ačkoli k druhé jmenované jsem si dlooouho hledala cestu. A @Emilie, ale tu už nějak nevídám.
@maritimka píše:
týýý mr*o - mám poslintanou klávesnici. Příště si připnu bryndák od malý
chceš poslat fotku…???
![]()
@asha píše:
Tak tohle mne odbouraloJinak ja tady mam rada furu lidi, takze jmenovat snad ani nebudu
je to tlustá blondýna ![]()
@Jasněnkaa Štíhlá, ne hubená a asi tak 175 kg…
Já nechytám za slovíčka
Chybí mi pískající smail
@Semyaza píše:
@Jasněnkaa, @Ambriel, @saracenka30, @neumisa, @pavlasu
a samozřejmě samu sebe že?
![]()
![]()
@maritimka píše:
@Loki01 Tebe si pamatuju z nějaké diskuze, ale netuším, co to bylo… Ale myslím, že jste byly za jedno, což je u mě divné - většinou se všude rafám…