Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj prosim poraďte jak zrusum to, ze mi chodu na mail zpravy o novych příspěvcích atd., ale zároveň, aby se mi ukazalo upozornění tady v te liste Upozornění. Dekuji
No, mně se to nepovedlo vůbec nijak. V nastavení jsem to nenašla. Až když jsem tady na svém profilu uvedla fiktivní email, tak mám od toho spamu konečně pokoj. Bylo to otřesné, denně 30 emailů o nových příspěvcích ![]()
@Nikysek90 píše:
Ahoj prosim poraďte jak zrusum to, ze mi chodu na mail zpravy o novych příspěvcích atd., ale zároveň, aby se mi ukazalo upozornění tady v te liste Upozornění. Dekuji
Nastavení uživatele
Mail si nastvuješ u každé zprávy v tomto okně dole (začni psát příspěvek a uvidíš to), to zda je automatik zaškrtnuté políčko vlevo dole, je v nastavení (předvyplnění)
@nicolle24 píše:
Nastavení uživatele
Je dekuju, tam jsem nejak nekoukala
.. tak snad to uz bude ok ![]()
@Nikysek90 myslím že by mělo, já to tak mám a nic mi nechodí do mailu a nemusím nikde nic zatrhávat při odesílání zprávy.
@nicolle24 to jsem zkusila taky ale na email mi pořád chodilo upozornění na nové příspěvky z uzavřené skupiny
@Nikysek90 nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem rozklikla e-mail a tam bylo zda chci vypnout sledování tématu, otevřelo se mi okno a tam bylo vyřazení emailové adresy(nebo tak něco).Upozonění na mail už mi nechodí a tady na miminu mě to na nové příspěvky upozorňuje.
Zdravím,
zkontroluj, zda jsi nezaškrtla „Sledovat e-mailem“ (pod názvem diskuze). Sledování lze zrušit kliknutím na „Vypnout reakce e-mailem“.
Monika