Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nemáte prosím někdo zkušenosti s nákupem od paní Jarky (jajafiser), která prodává přes sbazar šité stříšky, potahy, fusaky a další věci ke kočárkům Jané? Objednala jsem si u ní stříšku a potah na madlo, dávno jsem ho už zaplatila, ale zboží stále nemám a mám takový pocit, že ani mít nebudu:-( Paní sice komunikuje, ale pořád má nějaké výmluvy, že spletla balík, nedostala se na poštu apodobně…:-(. Díky za každou radu a zkušenost.
Jo a jedná se o tyto inzeráty:
http://www.sbazar.cz/…e-slalom-pro
@Bibisek82 Nepíšeš, jak dlouho už to máš objednané. Takhle plácnuté do větru to může zavánět i pomluvou, rovnou jí označit za podvodnici. Jednala jsi s ní případně o navrácení peněz? Jestli už přešvihla o velký kus dobu, do které slibovala doručení, tak jí zkus napsat, že chceš zboží do 5ti pracovních dní doma jinak žádáš navrácení peněz a uvidíš, jak se k tomu postaví. Ale píšeš dost málo informací, takže těžko říct, kdo je „víc v právu“ ![]()
Myslím, že to pomluva nebude, když je tu diskuze už po druhé, zřejmě zakladatelka stále čeká, chudák. ![]()
Na bazoši. cz taky narazila na podvodinici, buď má ženská chudák smůlu nebo nevim
Peníze jsem paní odeslala 2.7. a ve stejný den je obdržela a napsala, že mi stříšku obratem pošle. Když nedorazila do týdne, tak jsem jí psala, a to se vymlouvala, že na poště spletla balík a že to hned druhý den pošle, že ji můžu čekat…a zase nic…pak jsem jí zas psala, už nic nevysvětlovala a napsala jen, že stříška přijde…teď už asi 5 dní vůbec nekomunikuje. tak nevím, jestli jen pomlouvám…
Ano, na bazoši jsem taky narazila na podvodnici, té jsem ale peníze neposlala. Napsala jsem to sem jen abych varovala někoho před napálením. Holt smůla. Objednávám přes internet hodně a teď jsem se spálila poprvé. Ale tak třeba si holt vymýšlím, no.
@Bibisek82 nikdo neříká, že si vymýšlíš, mě se nikdy nic takového nestalo tak říkám, že máš buď smůlu nebo nevim
Nevymýšlíš si, mě se stalo to samé a na boudičku čekám už 9měsíců, paní střídavě komunikuje a odmlčuje se, neustále se vymlouvá. Objednala jsem si zboží od paní Lenky V. z mimi bazaru a boudička došla do 5 dnů. Kdyby se sehnalo víc lidí můžeme podat hromadnou žalobu, paní si z nás dělá legraci a určitě nejsme sami.
Mě se taky stalo to samé paní Jarka mi dluží boudičku už půl roku. Když jsem chtěla vrátit peníze tak se o tom vůbec nebavila.. Sem tam mi odepíše svede to na poštu, na dodavatele, na nemocné dítě a tak podobně.. Jinak do hromadné žaloby bych šla a je nás vskutku víc můžete se podívat jak ji tam ostatní hodnotí.. http://www.emimi.cz/…vka-1013503/
Takže v žádném případě od ní NEOBJEDNÁVAT!!!
Se mnou teď momentálně komunikuje o návratu peněz, ale moc tomu nevěřím. Dám vědět jak to dopadlo a můžeme se pak domluvit.Je to hrůza. Já si objednala boudičku přes mimi bazar a došla do týdne.
Tak hlásím úspěch, po dvou měsících neuvěřitelných výmluv a omylů, které se paní Jarceneustále stávají a zbytečně poškozují její podnikání, ale to je její věc slavím
. Peníze mám, ale stálo to sil a trpělivosti. Trestní oznámení jsem včera stáhla. Musíte vydržet a vyjde to, musíte mít obrovskou trpělivost aby jste dotyčnou paní neposlali do háje, když vám chodí její neuvěřitelné maily s výmluvama, takže já se loučím a vydržte, policie vám popř. pomůže.
Hurááá!!! paní Jarka mi po půl roce poslala peníze!!! A reagovala pouze na vyhrožování trestním oznámením..!!! mějte se a hodně štěstí!!