Koho tu máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rachel55
9.8.13 18:30

Mam rada vsechny holky od nas z UK skuopiny, protoze mi pomahaji zvladnout izolaci v zahranici a pak treba Gladys, protoze umi dobre poradit a je takova normalni, Jasnenku, protoze je s ni sranda a Bohunku, protoze se na situace umi podivat s rozumnym klidem a samozrejme spoustu dalsich…

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
9.8.13 18:31
  • Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
9.8.13 18:32
@Poison Ivy píše:
Vždy KMCH :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
9.8.13 18:33
  • Citovat
  • Upravit
12743
9.8.13 18:33

A ještě jsem zapomněla na @dvojmatka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
9.8.13 18:34

@Semyaza za lidovou cenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
9.8.13 18:35

@Allons-y asi tak no :mrgreen: chjo, bych se k němu tulila k miláčkovi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
9.8.13 18:39

Holky…mě se vám dneska povedly tááák výborný buchty… :srdce: :srdce: :mrgreen:…ježiš…tohle není diskuze o buchtách..??? 8o 8o 8o tak pardon…mizim…
(ale jsou tvarohový a makový…mňam…) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4289
9.8.13 18:40

Já se taky veřejně přiznám… :oops: :mrgreen:
Mám nejradši holky ze své skupiny, se kterými se od začátku co jsem na emiminu dělím o své starosti a radosti… :kytka:
Chtěla bych jím říct, že je mám moc ráda a jsem šťastná, že je mám… :kytka: ony to snad vědí, ale když už je tu taková veřejná diskuze, proč to nenapsat… :)
A jsou to: @Lucie2507 @Hanka548 @Boudice23 @VVveronika @Manaja @blanula19
Holky mám vás všechny hrozně ráda :hug: :hug: :hug: :hug: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
9.8.13 18:42
@ncc1701 píše:
@kamikaa
Poison Ivy?

Ano @Poison Ivy @neumisa jasnenka tamata @wjerushka :srdce: pak moje holky…ony ví

• Citovat
  • Upravit
1654
9.8.13 18:43
@Jitka1976 píše:
Holky…mě se vám dneska povedly tááák výborný buchty… :srdce: :srdce: :mrgreen:…ježiš…tohle není diskuze o buchtách..??? 8o 8o 8o tak pardon…mizim…
(ale jsou tvarohový a makový…mňam…) :mrgreen:

v podstatě to je diskuse o buchtách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.8.13 18:44

@Jitka1976 tebe taky miluju :*

• Citovat
  • Upravit
7449
9.8.13 18:44
@Jitka1976 píše:
(ale jsou tvarohový a makový…mňam…) :mrgreen:

týýý mr*o - mám poslintanou klávesnici. Příště si připnu bryndák od malý 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.8.13 18:47

Tak u me je to @Jasněnkaa s ni se me ten zivot lepe tahne. Vid teta :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.8.13 18:48

A ještě se teda musím přiznat, že spoustu lidí si nepamatuju, orientuju se většinou podle profilovek, a když ji někdo změní tak jsem víte kde :oops: jo a párkrát už se mi stalo, že jsem si s někým v diskuzi nesedla, třeba došlo i k výměně názorů, a za pár hodin jsem té dotyčné dala souhlas v jiné diskuzi, a ona si myslela že to je ironie, po SZ jsme si to vyjasnily ;)

Takže milé dámy, koho nemám fakt ráda tak na toho nereaguju, a je jich opravdu jen pár ;) a když se s někým někde chytnu, tak nejsem naštvaná do konce života ;) a normálně s ním chci diskutovat :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová