Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna píše:
Ahojte![]()
Neznam nikoho v realu, ale mit rad se pro me rovna - bavi me jejich prispevky a jsou sympaticke az na pudu
Nekompromisne Gladys - tu zna snad kazdy… A propos - Podle me je to drobna, stihla blondynka a ohromna kocka s nervama z ocele
Mam rada K. Black
PaolaWhite, Tamatu, Virginii, Ali-Ali, G12, Gina108…
Rada ctu Jitku1976, jkra, anickadomnik, Sagina, Asha, Peggy.sl…Na koho jsem zapomnela, se omlouvam
(Kazdy vecer, kdyz tu sedim, tak premyslim, jak vlastne, holky, vypadate)
EDIT: Bajecne ironicka je Poison.Ivy a Timinka
Příspěvek upraven 09.08.13 v 19:27
No tak mě snad vidíš…nééé…???
![]()
A hecte ja vim jak Gladys vypada - teda z fotky, sice tam uplne videt neni, ale predstavu mam ![]()
@suik píše:
A hecte ja vim jak Gladys vypada - teda z fotky, sice tam uplne videt neni, ale predstavu mam
tak řekni, mám pravdu? ![]()
Pro mě jsou to jednoznačně holky z uzavřené diskuze Nosnice
.
A mezi nimi je i zmiňovaná Gladys. A vím, jak vypadá, héč
.
@Jasněnkaa celkem bych rekla ze jo, vlasy mela teda tak na mikado, mozna je mensi
No… svoje jméno bych v téhle diskusi nečekala (tipla bych si na vysoké umístění v té opačné)… díky moc těm, od kterých zaznělo ![]()
Co se mne týče, mám tady pár hodně oblíbených uživatelů (Radúna, Lizbeth, Emilie, Lulje, Gladys, Black Orchids a některé další)… i pár těch neoblíbených, to k tomu patří. Ale faktem je, že mám Emimino ráda jako celek - a i těch, se kterými se neshodnu a kteří mi nemůžou přijít na jméno, si ve skutečnosti vážím, respektuju je a jsem ráda, že svými pohledy na svět obohacují můj život. Taky proto tu straším už tolik let, i když z těch mimin u nás doma už všichni vyrostli…
@suik píše:
A hecte ja vim jak Gladys vypada - teda z fotky, sice tam uplne videt neni, ale predstavu mam
já ji taky viděla na fotce, ale už si ji nevybavuju ![]()
@suik píše:
@Jasněnkaa celkem bych rekla ze jo, vlasy mela teda tak na mikado, mozna je mensi
jsem dobrá ![]()
A kdo chcete další odhad jak vypadáte ![]()
@leňula2 píše:
Pro mě jsou to jednoznačně holky z uzavřené diskuze Nosnice![]()
![]()
.
A mezi nimi je i zmiňovaná Gladys. A vím, jak vypadá, héč.
kolik měří? ![]()
@Jasněnkaa píše:
jsem dobráA kdo chcete další odhad jak vypadáte
No, tak já
![]()
Taky to okecáváš porodem…??? A věkem…???

PS: chudák holka, ta tu klávesnici bude muset vyhodit…