Co vše nachystat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25101
20.1.15 21:58

Navařit můžeš do mrazáku, protože stejně nikdy nevíš, kdy to přijde…
Mě doma po prvním porodu čekala hora prádla. Jako prvomatka jsem byla těžce mimo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
20.1.15 21:59

@anti17 a on se nebojí, že by bez tebe umřel hlady? já tento typ mužů moc nechápu…měli by mít alespoň základní pudy sebezáchovy :nevim: nemohla bych s někým tak závislým být, měla bych pocit, že mám další dítě :roll:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
20.1.15 22:00
@Fima píše:
Jo a podotýkám, že to rizoto měli samozřejmě navařeno úplnou náhodou ze sobotního oběda. :mrgreen: Já chodila jeden den v týdnu od klukova roku do školy, takže manžel se uměl postarat. Teď jsem týden ležela nemocná v posteli, manžel na OČR, staral se o dvě děti parádně. Já opravdu můžu odjet a vím, že žádná katastrofa se konat nebude. Muž je zvyklý. Někdy asi na týden odjedu, na dovču. :mrgreen:
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
467
20.1.15 22:01

@verulicek prostě ten strach tam je co beze mě doma bude :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.1.15 22:05

Mne to u tretiho hezky klaplo, kotel polivky, nasmazeny rizky a objednany nakup z tesca, ten dorazil az po mem odjezdu.
V tu chvili jsem pak uz neresila, bala jsem se, abych dojela do porodky vcelku, pak mimino… V porodnici jsem stravila jen dva dny.
Dojela jsem a jediny problem nastal s myckou, prostredni ji vypnul v prubehu myti, stala tam voda a mama se bala ji zapnout.
Muz nejak bezne nevaril, ale v pripade poitreby zapnout mycku, pracku ci hodit na panev flakotu a do trouby hranolky, to samozrejme umel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
20.1.15 22:05

Moje mamka jela na sraz školy. Taťkovi naložila maso, měl to jen strčit do trouby a k tomu rýži… no jeli jsme na smažák :mrgreen: Tátové si poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
20.1.15 22:06

Jsme na tom stejně. Já ale doufám, že ještě měsíc vydržím v celku. Ono spousta žen slyšela „Budete brzy rodit“ a musely jít na vyvolání. To bych vážně nebrala.
Nejradši bych si starší dceru vzala po porodu na pokoj a byla tam s ní celý pobyt. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35730
20.1.15 22:08

Ja si vzpominam jak mama rodila segru a my jedli 3 dny fazole v tomate :mrgreen: a bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.1.15 22:08
@anti17 píše:
@verulicek prostě ten strach tam je co beze mě doma bude :oops:

Nic. Oni si poradí, neboj. ;)
Nebude to možná dle tvých představ, ale žádná katastrofa nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
20.1.15 22:09

@anti17 hoď to za hlavu, podpoř svého chlapa slovy: miláčku, věřím, že si poradíš a nech je, ať si dělají po svém..ono se to tam bez tebe fakt nezblázní… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
66798
20.1.15 22:11

Teď se mi vybavilo, v čem moje straší děcko přijelo do porodnice :mrgreen: Ale přežilo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
20.1.15 22:12

Styskalo se mi, ale za 2dny jsem byla doma. Tasku sem mela pripravenou vse pro mimino taky a manzel je dospelej ten se o sebe postaral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
20.1.15 22:13

Jídlo dopředu vařit nebudu. Naopak má chlap za úkol nastudovat jídelníček kojící matky, navařit vhodné jídlo a nakoupit jídlo na týden, aby z bytu nemusel vystrčit nos a pomáhal mi. :)
Mám nachystané běžné věci jako je postýlka, mimioblečení… A ve čtvrtek už dám do kupy i tašky k porodu, na šestinedělí a pro mimčo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
20.1.15 22:15
@blecha72 píše:
Teď se mi vybavilo, v čem moje straší děcko přijelo do porodnice :mrgreen: Ale přežilo to.

Taky mělo na sobě to nejhorší co doma bylo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
20.1.15 22:16
@Elilen píše:
Jídlo dopředu vařit nebudu. Naopak má chlap za úkol nastudovat jídelníček kojící matky, navařit vhodné jídlo a nakoupit jídlo na týden, aby z bytu nemusel vystrčit nos a pomáhal mi. :)
Mám nachystané běžné věci jako je postýlka, mimioblečení… A ve čtvrtek už dám do kupy i tašky k porodu, na šestinedělí a pro mimčo. :)

jooo ty si moje holka :P :mrgreen: :dance: mám stejný plán

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí