Co vše nachystat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27247
21.1.15 09:08

Po synovi se mi stýskalo, tak po 3 dnech. Jsem zvyklá jezdit občas pryč na víkend. Jenže já jsem v těch nemocnicích strávila cca 14 dní a kluka to na návštěvách nebavilo. Kdybych měla kolem porodu strávit ve špitále ty 2-5 dní, tak to snáším úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
21.1.15 13:01

Já jsem 38+1, podle doktora už jsem měla porodit a pořád nic :) mám nachystaný tašky do porodky už skoro dva týdny, manželovi jsem nachystala vajíčko a tašku s věcma pro mimčo, aby mi to přivezl v den odjezdu. Taky jsem mu tam připravila balíček poporodních vložek, plíny (do proodky si vezu jen malej balíček plen, u ás musíme mít vlastní) a čístý osušky, aby mi to tam dovezl až se za náma pojede podívat, abych nemusela mít další tašku..věci. No ídlo neřeším, je dospělej, hlady nepojde, nějak se zařídí a jsme prvorodička, takže další dítko naštěstí řešit nemusím :) snažím se teď každej den trošku poklízet, aby manžel nemusel jezdit se smetákem a pak jen vytře a poklidí než si pro nás pojede. Věci pro mimčo má vypraný a nažehlený v komodě už od vánoc, postýlku povlíknu po příjezdu domů, nechci aby se na to prášilo. Vybavím ho seznamem na menší nákup, aby tady po mém návratu byl nějaký základ na nenáročné vaření a nákup si pak obednám z tesca ať nemusím nic řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
21.1.15 13:32

Já už taky jen čekám na rozsypání, mám vypráno a vyžehleno na mimino, tašku už jsem si konečně zabalila, postýlku už máme dávno, autosedačku a oblečení na mrňouse už jsem nachystala, kocour má nakoupený granule a manžel ať se o sebe postará sám :mrgreen:. Sice nevaří a nenakupuje, ale je snad dospělej a o mě se celou dobu taky nikdo nestará a ohledy nebere :nevim:. Akorát průběžně peru a lehce poklízim, abych domů nepřišla k hoře špinavýho prádla. Kdybysme měli větší mrazák, tak si něco navařím do zásoby (pro sebe ;) ), ale nemám to kam dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
21.1.15 13:34

Teda koukám, kolik žen má chlapa, co neumí ani udělat běžný nákup, uklohnit něco typu špagety s kečupem, pečené kuře + příloha, najít doma základní věci, umýt nádobí nebo vyprat. By mě jeblo. Co když se s Váma něco stane? Děti zajdou i s tatínkem na hlad a špínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
21.1.15 13:38

@Svistice předpokládám, že by došlo na „nouze naučila Dalibora housti“. Pračku naštěstí používat umí a předpokládám, že dítě by pojít hlady nenechal. Je prostě línej jak prasátko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.1.15 13:43

Měla jsem zabalenou tašku do porodnice a doma zůstal manžel s tříletou dcerou. Naštěstí je schopný si uvařit a o malou se postarat i beze mě. Stýskat po dceři se mi začlo naštěstí až třetí den, kdy bylo videt, že už je ze situace „maminka není doma“ pěkně přešlá :( Naštěstí nás pustili klasicky za 4 dny, obdivuju ty, co musí v porodnici strávit třeba dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.1.15 13:45

Příspěvek upraven 15.06.16 v 19:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.1.15 13:52

Mně snad tato diskuze donutí si zbalit tašku hlavně doklady to už vidím jak můj tu hledá oddací list ale on ví kde jsou papíry ale mám v tom trochu nepořádek :lol:
a přece jen kdoví co se jednou zase stane a už mně třeba nikdy domů nepustí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14552
21.1.15 14:18

@Fima Jo jo, a starší je v 9:27…asi začnu tvrdit, že je v 12.27 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.1.15 14:20

@Marry11 Ahoj Marry, držím palce, aby jste všechno zmákli do zdárného konce. :hug: A čtu že je to dokonce ten vysněný kluk!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.1.15 16:27

Pomatuju si tě jasný s čekáním s Nelou to jsem strašila předčasným porodem co?
proto jsem byla relativně klidná když mi zahlásili že se dítě dere ven s 2.5 cm čípkem a za 2 dny byla venku.

Ale mám pocit, že to bylo podceněno a jen se ptali jak rychle rodím místo toho aby mně zdopovaly léky kromě korkoidu :roll:

ale můj mně denně říká at se v tom neštourám a čekám na malého že to tak mělo být nevím nezdá se mi to nějak celé ted jdu rodit k Miloušům. Ta zkušenost mi už ted i v malým stačila a mohu děkovat bohu, že anděl srážný nad námi stal celý prosinec :roll:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.1.15 16:30

Oh já koukám už máš 2 děti to jde rychle gratuluju!!!

sakra jsem tak pozadu než se toho třetí dočkám :oops: a ted nebo nikdy.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.1.15 16:32

A vidím že na 4tý pokus by to vyšlo ale my bysme už nikdy 4 pokus neměli kdyby se nestalo, že by nám malá zemřela po 5 hodinách po porodu.

tak snad ani na 3D ULZ nejdu malý je tak z ULZ až mně to nebaví a spíš at mu to neškodí však lepší je se ho dočkat živého jak vypadá už za 3 týdny má definitivní podobu novorozeněte :andel: mně už z těch čísel brzy hrábne :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
21.1.15 16:45

Miri jak píšeš 2 měsíce v porodnici mně tam mamka chce zavřít už tak v březnu at se vůbec nehnu :mrgreen: uvidíme co naštudují do budoucna ted mně asi jebne po té cukrovce nevím zda mně otrávili jsem za ty 2 dny porodila.

ted si mám namíchat svůj kokteil doma to jsem ještě nezažila :lol: doufám, že to výjde a nebudu mít cukrovku mám si vypít pul litru obyčejné cocacoly nebo 12 kostech cukru tak jsem spočítala že ta kola je teda silný kafe na cukr :mrgreen: :mrgreen:

tak snad ve dobře dopadne snad jediný kdo je asi klidný je manžel nebo se asi snaží být klidný :lol:

Nikča už je taky ze všeho se mi zdá na nervy ted by už ji to i asi poznamenolo už by z tho byla fakt zblbnutá, že dítě zase umírá. Tak se musím snažit na maximum :)

• Citovat
  • Upravit
29436
26.1.15 13:05

@Marry11 Marry, tak snad budeš u Miloušů spokojená. Já tam rodila oba kluky a nemůžu si je vynachválit. Opravdu nemám nic, co bych jim vytkla. Držím palce, ať to zvládnete zdárně až do konce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí