Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Z 4.7 cm asi už musel spadnout tak aspon ty 4 cm pokud je níž tak mně švihne nevím kolik je nutná potřeba na 24Ttýden kdy jdu na kontrolu ale mých 2.5 cm v 26týdnu nestačilo.
příště se ho zeptám a uvidíme snad ano. Když se opravdu ani nehnu a ohřívám jen jídlo na sporáku ![]()
A děkuji snad se dočkám, ale těsně před porodem budu určitě jak to znám zavřená a u Miloušu je wifi ![]()
Dobrý den zkušenejší maminky, kolik bych mela asi nachystat normálních plínek - pampers? Mam moznost vyhodne koupit ale nevim kolik, na jak dlouho asi vydrzi…?
@PetaBibi Tak já nevím malej vyroste z jedný velikosti cca za dva měsíce…
@verulicek Díky bohu můj taky, žasnu nad těma chlapama co si neumí ani chleba namazat… Není doma nic co by nesvedl a navíc, v kuchyni je víc doma jak já, jelikož ho to neskutečně baví, experimentuje atd…
@PetaBibi pokud je nemáš vyzkoušené, tak bych vzala jenom jeden balík. Nikdy nevíš, jak dítěti sednou, jestli se po nich meoprudi, nebudou ho někde škrtit protekat.
@PetaBibi já měla dost velké zásoby, asi tak na 2 měsíce. Balík který jsem neupotřebila, jsem prodala dále.
@PetaBibi Jedničky jsme měli dva balíky a jeden malý balík jsme dostali na pojišťovně. Dvojky asi taky dva balíky, možná tři. My jsme byli rychle na trojkách, protože malá byla baculatá a dvojky se jí zařezávaly do stehen
ač teda váhově v nich měla být ještě dlouho.
Malé pampersky vyhovují, ale už jsem slyšela, že z nich můžou být opruzeniny, že jsou prý dost parfémované. ![]()
@PetaBibi Já měla koupené dva ty malé balíky pro novorozence (sice zn. Dada, ale to je také od Pampers, takže to bude stejné
), jeden balík jsem dostala na pojišťovně, a pak jsem měla dva balíky dvojek (3-6 kg). Malý měl ale 2,7 kg, teď ve dvou a půl měsíci bude mít 5kg a máme stále dvojky
Záleží, jak bude miminko velké, no ![]()
Takze myslite ze cca po 100 kusech velikosti 1 a 2, 3 by nebylo az moc? ![]()
@PetaBibi Jak píšou holky, aby dítěti sedly
Naše je nemohla mít… Ale z těch malinkatých dítko rychle vyroste, ale měla jsem větší děti a ryhle přibíraly, ono se to tahle dopředu nikdy nedá říct ![]()
No snad jo holky jsou ve školce včera mně normálně v 15 30 probudili, že se nemůžou dostat domů
dnes mně manžel ráno v 8 volal než půjdu spat at oddělám klíče 
až za 73 dnů se zvednu
příště se zeptám zda čípek drží stále na 4 cm ale raději bych vyčkala.
takže ted mám opravdu veget a jak holky omarodí, tak je manžel se mnou doma
ted jsem měla 1 ukol najít kostým na ples příští pondělí jdou na ples a manžel řekl vymysli si výmluvu proč se tam neobjevíš a já ji poreferuju
mám tam opravdu dost známých lidi a jen 1 osoba naše miminko ví od začatku. A nerada bych měla za 1 měsíc porod za s sebou a zase dítě zmizelo 

takže mně tma prostě nikdo nedostane max na 5 minut si por ně přijít a vůbec se nevyslíct