Co vše nachystat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
27.1.15 13:25

No snad jo holky jsou ve školce včera mně normálně v 15 30 probudili, že se nemůžou dostat domů :mrgreen: dnes mně manžel ráno v 8 volal než půjdu spat at oddělám klíče :)
takže ted mám opravdu veget a jak holky omarodí, tak je manžel se mnou doma ;) až za 73 dnů se zvednu :mrgreen: příště se zeptám zda čípek drží stále na 4 cm ale raději bych vyčkala.

ted jsem měla 1 ukol najít kostým na ples příští pondělí jdou na ples a manžel řekl vymysli si výmluvu proč se tam neobjevíš a já ji poreferuju :mrgreen: mám tam opravdu dost známých lidi a jen 1 osoba naše miminko ví od začatku. A nerada bych měla za 1 měsíc porod za s sebou a zase dítě zmizelo :(
takže mně tma prostě nikdo nedostane max na 5 minut si por ně přijít a vůbec se nevyslíct :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
27.1.15 13:29

Z 4.7 cm asi už musel spadnout tak aspon ty 4 cm pokud je níž tak mně švihne nevím kolik je nutná potřeba na 24Ttýden kdy jdu na kontrolu ale mých 2.5 cm v 26týdnu nestačilo.

příště se ho zeptám a uvidíme snad ano. Když se opravdu ani nehnu a ohřívám jen jídlo na sporáku ;)

A děkuji snad se dočkám, ale těsně před porodem budu určitě jak to znám zavřená a u Miloušu je wifi ;)

• Citovat
  • Upravit
183
4.4.15 18:25

Dobrý den zkušenejší maminky, kolik bych mela asi nachystat normálních plínek - pampers? Mam moznost vyhodne koupit ale nevim kolik, na jak dlouho asi vydrzi…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
4.4.15 18:32

@PetaBibi Tak já nevím malej vyroste z jedný velikosti cca za dva měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
4.4.15 18:37

@verulicek Díky bohu můj taky, žasnu nad těma chlapama co si neumí ani chleba namazat… Není doma nic co by nesvedl a navíc, v kuchyni je víc doma jak já, jelikož ho to neskutečně baví, experimentuje atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.4.15 18:37

@PetaBibi pokud je nemáš vyzkoušené, tak bych vzala jenom jeden balík. Nikdy nevíš, jak dítěti sednou, jestli se po nich meoprudi, nebudou ho někde škrtit protekat.

• Citovat
  • Upravit
6865
4.4.15 18:45

@PetaBibi já měla dost velké zásoby, asi tak na 2 měsíce. Balík který jsem neupotřebila, jsem prodala dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
4.4.15 18:47

@PetaBibi Jedničky jsme měli dva balíky a jeden malý balík jsme dostali na pojišťovně. Dvojky asi taky dva balíky, možná tři. My jsme byli rychle na trojkách, protože malá byla baculatá a dvojky se jí zařezávaly do stehen :) ač teda váhově v nich měla být ještě dlouho.
Malé pampersky vyhovují, ale už jsem slyšela, že z nich můžou být opruzeniny, že jsou prý dost parfémované. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
4.4.15 19:26

@PetaBibi Já měla koupené dva ty malé balíky pro novorozence (sice zn. Dada, ale to je také od Pampers, takže to bude stejné ;) ), jeden balík jsem dostala na pojišťovně, a pak jsem měla dva balíky dvojek (3-6 kg). Malý měl ale 2,7 kg, teď ve dvou a půl měsíci bude mít 5kg a máme stále dvojky ;) Záleží, jak bude miminko velké, no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
4.4.15 19:29

Takze myslite ze cca po 100 kusech velikosti 1 a 2, 3 by nebylo az moc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
4.4.15 19:47

My měli jedničky jeden balík a pak hned trojky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
4.4.15 20:05

@PetaBibi Jak píšou holky, aby dítěti sedly :think: Naše je nemohla mít… Ale z těch malinkatých dítko rychle vyroste, ale měla jsem větší děti a ryhle přibíraly, ono se to tahle dopředu nikdy nedá říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí