Co vše nachystat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
467
20.1.15 21:38

Co vše nachystat?

Dobrý večer.
Jsem 36+3tt. Do 14dní porodím mi dnes řekl dr. Zajímá mě co vše nachystat co jste měli připravené před odjezdem atd? Uvařily jste manželovi na 3dny dopředu? Zůstane mi doma dcera(2roky) jak jste snášeli odchod do porodnice. Mě se bude šíleně stýskat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25101
20.1.15 21:42

@anti17 Měla jsem nachystanou tašku, nevařila jsem, postarala se jeho maminka. Akorát jsem ho naváděla, jak zapnout myčku - nekamarádí s ní - teda obecně s kuchyní. No byla to sranda.
Po malé se mi nakonec nestihlo ani stýskat, mladší byla extrémě uřvané dítě, ale byla jsem ráda, že jsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.1.15 21:45

Taky jsem měla doma 2-leté dítě, když jsem rodila. Uvařila jsem jim akorát hrnec rizota a tím to skončilo. Takže měli oběd na dva dny a jinak si doma manžel úžasně poradil, ani mě nepotřebovali. :mrgreen: Nijak jsem to nehrotila, tašku jsem balila týden před termínem, dobalovala před odjezdem, měla jsem nachystané akorát oblečení pro mimčo a pleny, toť vše. Odchod do porodnice jsem snášela dobře. Mě totiž pořád nedocházelo že rodím, takže já byla naprosto v pohodě. Do porodnice jsme odjeli v neděli v poledne, ve středu dopoledne jsme už byli doma. Byla to pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

Odchazela jsem do porodnice od 16m ditka a na smutek nebyl cas. my nastesti mame velmi schopnou babicku, takze starsi ditko i manzel byli dobre ziveni. jak chces varit 3 dny dopredu, kdyz nevis, kdy te to chytne? :D

jinak pripravena taska do porodnice a par hromadek doma pro starsiho, plus veci do postylky pro miminko, tot asi vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek

@anti17 ahoj, manžel neumí vařit? já bych mohla být pryč klidně několik týdnů..není věc, kterou by doma neuměl..dělá i domácí příkrmy pro malou. Tak předpokládám, že až budu v porodnici, vše poběží dál..pak se vrátím, on vezme dovču a bude se o mě ještě pár dní starat :-D nachystala bych jen hnízdo pro nové hádě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
20.1.15 21:48

Večer v 22 hodin mi praskla voda. Fakt jsem neměla myšlenky, čas a ani ingredience na to, abych manželovi a synovi na 3 dny navařila. :mrgreen: Zvládli to sami doma perfektně, rozhodně líp, než jsem očekávala. :mrgreen: A ty 3 dny v porodnici tak rychle utekly, že jsem ani tesknit nestihla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.1.15 21:48

Jo a podotýkám, že to rizoto měli samozřejmě navařeno úplnou náhodou ze sobotního oběda. :mrgreen: Já chodila jeden den v týdnu od klukova roku do školy, takže manžel se uměl postarat. Teď jsem týden ležela nemocná v posteli, manžel na OČR, staral se o dvě děti parádně. Já opravdu můžu odjet a vím, že žádná katastrofa se konat nebude. Muž je zvyklý. Někdy asi na týden odjedu, na dovču. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.1.15 21:49

Ja take mela nachystanou tasku, a jidlo- no varim vzdy tak na 2-3 dny takze to vyslo ze mel obed na 2 dny. a jeste jsme pred tim udelaly vetsi nakup abych nemusa se nikam trmacet a jsem prvorodicka rakze s druhem ditkem neporadim. drzim palce :andel: d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
20.1.15 21:50

Také jsem nevařila, vařila jeho maminka :D Jinak jsem jela na vyvolání, takže cesta do porodnice byla relativně v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
20.1.15 21:50
@anti17 píše:
Dobrý večer.
Jsem 36+3tt. Do 14dní porodím mi dnes řekl dr. Zajímá mě co vše nachystat co jste měli připravené před odjezdem atd? Uvařily jste manželovi na 3dny dopředu? Zůstane mi doma dcera(2roky) jak jste snášeli odchod do porodnice. Mě se bude šíleně stýskat :,(

Tak to je geniální úsudek :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.1.15 21:55

Nevařila jsem jim nic :nevim: neměla jsem místo v mrazáku :nevim: :mrgreen:
Byla jsem v porodnici 5dní a v poho. Mně se stýskalo tak nějak normálně, ale dceři prý jen první den. Když za mnou přišli, malá mi dala pusu, pohladila mimino a pak ji zajímal jen můj mobil a hra :lol:
Tašku jsem měla tak nějak sbalenou, ale dobalovala jsem ji ještě v den vyvolávání (poslali mě domů pro tašku z normální kontroly)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
20.1.15 21:56

@anti17 Měla sem sbalenou tašku. Nic sem nevařila. Manžel zná vajíčka :mrgreen: a dcera je miluje. Až na pád z komody a noční výjezd na chirdu :mrgreen: to zvládli v pohodě. Taky byl doma s 2letou dcerou.

A to že tam dcera se mnou nebude sem ořvala jak malá. No hormony asi :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.01.15 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467

@verulicek neumí vařit ani dát nádobí do myčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247

Nechystala jsem nic. Manžel je poměrně schopný, nekamarádí se jen s pračkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
20.1.15 21:57

@lleennttiillkkaa A to já měla i vypráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí