Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky holky, mam v lednici mascarpone ale nevím co z toho, mam jenom jedno
,zakysanou smetanu nemám, tak nevím, co z toho??
Děkuji vám všem za recepty
Poznámka:tiramisu nechci ![]()
Ahoj, já do něj dam trošku vanilkového cukru (1 balíček cukru na tu větší asi 500g krabičku mascarpone, ale záleží na chuti každého) rozmixuji jahody, buď čerstvé nebo mražené, můžou se taky trochu osladit a na dno sklenice dam jahody a na to mascarpone, můžeš dát i několik vrstev, je to svěží a dobré
Jo a ještě jsem zapomněla, že když ho osladim, tak ho dam na chvilku do mrazáku a na ty jahody z něj dělam takový jakoby nočky
Mixnout s mraženým ovocem, ideálně malinama, případně trochu dosladit - třeba javorovým nebo agávovým sirupem a výborná domácí zmrzka
Skvělá konzistence a studená tak akorát od toho ovoce ![]()
Já dávám do sýrové omáčky na špagety jedno pomazánkové máslo, a jednou jsem to nahradila mascarponem a taky to bylo jedlý ![]()
@beeerush píše:
Ahoj, já do něj dam trošku vanilkového cukru (1 balíček cukru na tu větší asi 500g krabičku mascarpone, ale záleží na chuti každého) rozmixuji jahody, buď čerstvé nebo mražené, můžou se taky trochu osladit a na dno sklenice dam jahody a na to mascarpone, můžeš dát i několik vrstev, je to svěží a dobré
@tumpach To neva, ono to mascarpone je dost tučný, takže stačí i těch 250g, já to dávám do malých skleniček, na dno mixovaný jahody a na to pár nočků, akorát já to nemam ráda moc sladký, třeba ti bude vyhovovat 1 vanil.cukr na těch 250g
Ahoj holky s mascarpone mi nejvíc chutná crema di mascarpone. Je to oblíbený a rychlý dezert v Itálii. Potřebujete jen 3 suroviny. Mrkněte na recept.
https://www.youtube.com/watch?…
@tumpach píše:
Ahojky holky, mam v lednici mascarpone ale nevím co z toho, mam jenom jedno,zakysanou smetanu nemám, tak nevím, co z toho??
Děkuji vám všem za recepty
Poznámka:tiramisu nechci
Já dělám z mascarpone mimo sladkostí také obědovou rychlovku - mascarpone, cibulka/pórek, niva, možno i slanina… s noky nebo těstovinami