Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Děkuju všem za komentáře ![]()
Nutno podotknout, mne je 18, pritel je o 11 let starší. Studuju, takže zase nějaký obrovský finanční možnosti nemam. Co jsem tak zjistila, tak má rad filmy od Marvel, tak mě napadla nějaká sada termoska, hrneček apod, nebo mikinu s potiskem. Ty růže byly spis jako kompenzace, ze se mnou přes Vánoce ani Silvestr neviděl, protože je pryč.
100 růží..i kdyby to nešlo brát jako dárek k Vánocům, tak je to rozhodně moc hezká pozornost.
Já jsem ještě nikdy takový dárek ani pozornost nedostala ![]()
@justjess píše:
100 růží..i kdyby to nešlo brát jako dárek k Vánocům, tak je to rozhodně moc hezká pozornost.Já jsem ještě nikdy takový dárek ani pozornost nedostala
pro přítele?
@justjess píše:
100 růží..i kdyby to nešlo brát jako dárek k Vánocům, tak je to rozhodně moc hezká pozornost.Já jsem ještě nikdy takový dárek ani pozornost nedostala
Sto růží je trapárna a zbytečné vyhození peněz. A chlapovi?!
100 růží je zvláštní dárek k Vánocům, trošku bych asi počítala a možností, že přiveze ještě nějaký „opravdový“ dárek. Koupila bych mu nějakou drobnost jen pro něj - hrneček s potiskem oblíbené kapely/sportu atd. A k tomu něco pro vás oba, třeba vstupenky na nějaký místní koncert, do divadla nebo něco podobného. Kupuj podle svých možností, nekoukej se na to, co jsi dostala ty. Já jsem na začátku vztahu byla studentka s brigádami a přítel manažer. Nešetřila jsem na něm, ale stejně za mě utrácel mnohem více, než já za něj.