Co babičkám k narozeninám

182
31.12.18 12:52

Já dala minulý rok babičce poukaz na kadeřníka a kytičku, tento rok mám v plánu na manikúru a kytičku ;) nebo společnou fotku celé rodiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
519
31.12.18 12:56

Já kupovala minulý rok lístky do divadla. Já je koupila úplně všem a šli jsme úplně vsichni (dvě řady divadla) :mrgreen: K nezaplacení. Tento rok na takovou „srandu“ nezbyly penízky, ale snad mi to vyjde zase příští rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
31.12.18 12:58

předplatné časopisu s dárkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.12.18 13:00

Já jsem v jednom dárkovém obchodě objevila oleje na ošetření pleti, nenápadně jsem se na ně optala o vánocích své máti a v lednu tak zajdu a nechám si připravit balíček. K tomu kytka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
31.12.18 13:01

Já kupuju kosmetiku. Tchýně třeba miluje Lush, takže tam se trefím vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15283
31.12.18 13:01

Záleží na penězích.. V naší rodině si velké dary nedáváme, protože si každý může dovolit koupit co chce a potřebuje.. Takže já dávám dárky spíše pro radost. Mám mamku a tchyni kolem 60let a dávám jim knížky, parfém, lístky do divadla, oblíbené víno, čokoládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.12.18 13:05

Záleží na penězích… Šperky, předplatné časopisu, lístky do divadla, prodloužený víkend v nějaké evropské detsinaci

• Citovat
  • Upravit
6869
31.12.18 13:07

Mamce je v únoru 56 a chce si nechat vytetovat obočí tak dostane poukaz k mojí kamarádce. Jinak dostala na vánoce vstup do solné jeskyně, masáže, kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
31.12.18 13:09

hodne davame listky do divadla, nebo nase babicka maluje, jako fakt dobre, takze si vybere barvy nebo platna nebo co potrebuje, to taky nejsou levny veci…kosmetika, knizky,eurovikendy...... zalezi na financich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
31.12.18 13:14

Moje babi by skoro nevystrčila nos z domova, nemá ráda společnost, žádné výlet ani divadlo nepřichází v úvahu, takže většinou knížky, DVDčka, čokoládu, křížovky nebo něco na zahrádku. Teď k Vánocům dostala album rodinných fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
31.12.18 13:22

Jsem babička a dostávám zážitkové dárky a mám je moc ráda. Masáže, divadlo, welness a protože šiju, dostávám předplatné časopisu Ottobre s módou a nebo jiné dárky, které souvisí s mými koníčky. Knížku, předplatné do posilovny, do solné jeskyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
31.12.18 13:24

Jednou jsem dostala od dcery vstupenku na muzikál a všechny ostatní ženy v rodině a tak jsme se vydaly do hlavního města na kulturní výlet a bylo to báječné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
31.12.18 13:58

No holky to máte ještě dobrý, babičky mají nějaké zájmy. U nás nechce zážitky, divadlo jí nezajímá, časopisy ani knížky nečte, zahrádku nemá, psa nechce :mrgreen: , víno nepije. Já už jsem fakt v koncích a to má v lednu narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
31.12.18 14:00

@Monchichik takovym lidem dáváme koše s jídlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.12.18 14:00
@Monchichik píše:
No holky to máte ještě dobrý, babičky mají nějaké zájmy. U nás nechce zážitky, divadlo jí nezajímá, časopisy ani knížky nečte, zahrádku nemá, psa nechce :mrgreen: , víno nepije. Já už jsem fakt v koncích a to má v lednu narozeniny.

Ani kosmetika by se neuživila? Krém nebo šampony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný