Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já dala minulý rok babičce poukaz na kadeřníka a kytičku, tento rok mám v plánu na manikúru a kytičku
nebo společnou fotku celé rodiny ![]()
Já kupovala minulý rok lístky do divadla. Já je koupila úplně všem a šli jsme úplně vsichni (dvě řady divadla)
K nezaplacení. Tento rok na takovou „srandu“ nezbyly penízky, ale snad mi to vyjde zase příští rok
Já jsem v jednom dárkovém obchodě objevila oleje na ošetření pleti, nenápadně jsem se na ně optala o vánocích své máti a v lednu tak zajdu a nechám si připravit balíček. K tomu kytka.
Já kupuju kosmetiku. Tchýně třeba miluje Lush, takže tam se trefím vždy.
Záleží na penězích.. V naší rodině si velké dary nedáváme, protože si každý může dovolit koupit co chce a potřebuje.. Takže já dávám dárky spíše pro radost. Mám mamku a tchyni kolem 60let a dávám jim knížky, parfém, lístky do divadla, oblíbené víno, čokoládu.
Záleží na penězích… Šperky, předplatné časopisu, lístky do divadla, prodloužený víkend v nějaké evropské detsinaci
Mamce je v únoru 56 a chce si nechat vytetovat obočí tak dostane poukaz k mojí kamarádce. Jinak dostala na vánoce vstup do solné jeskyně, masáže, kosmetiku.
hodne davame listky do divadla, nebo nase babicka maluje, jako fakt dobre, takze si vybere barvy nebo platna nebo co potrebuje, to taky nejsou levny veci…kosmetika, knizky,eurovikendy...... zalezi na financich…
Moje babi by skoro nevystrčila nos z domova, nemá ráda společnost, žádné výlet ani divadlo nepřichází v úvahu, takže většinou knížky, DVDčka, čokoládu, křížovky nebo něco na zahrádku. Teď k Vánocům dostala album rodinných fotek.
Jsem babička a dostávám zážitkové dárky a mám je moc ráda. Masáže, divadlo, welness a protože šiju, dostávám předplatné časopisu Ottobre s módou a nebo jiné dárky, které souvisí s mými koníčky. Knížku, předplatné do posilovny, do solné jeskyně.
Jednou jsem dostala od dcery vstupenku na muzikál a všechny ostatní ženy v rodině a tak jsme se vydaly do hlavního města na kulturní výlet a bylo to báječné.
No holky to máte ještě dobrý, babičky mají nějaké zájmy. U nás nechce zážitky, divadlo jí nezajímá, časopisy ani knížky nečte, zahrádku nemá, psa nechce
, víno nepije. Já už jsem fakt v koncích a to má v lednu narozeniny.
@Monchichik píše:
No holky to máte ještě dobrý, babičky mají nějaké zájmy. U nás nechce zážitky, divadlo jí nezajímá, časopisy ani knížky nečte, zahrádku nemá, psa nechce, víno nepije. Já už jsem fakt v koncích a to má v lednu narozeniny.
Ani kosmetika by se neuživila? Krém nebo šampony?