Co znamená tento test?

Anonymní
22.1.21 09:14

Co znamená tento test?

Zdravím, co prosím znamená tento test (foto příkladám) poslední sex 27.12. A ukázalo by se to už na testu? Tento měsíc žádná menstruace, mám to nějaké divné, je pravda, ze jsem trochu nastydla a chodím často na malou. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6116
22.1.21 09:15

Ten test je zcela jasně negativní. Nic jiného neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.1.21 09:18

Negativní. Pokud by byl ovulace kolem posledního styku a došlo k početí, test ti to už ukáže. Pokud chceš mít jistotu, dojdi na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
22.1.21 09:21

Jak co znamená? Snad vidíš, že je negativní neee? :mrgreen:
Asi máš nachlazeny mocak proto ten častý záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
22.1.21 09:53

Negativní, kdybys otěhotněla koncem prosince, měla bys tam dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
22.1.21 10:23

Ten test znamená, že nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
22.1.21 10:35

Test negativní, jak dlouho máš po vynechání menstruace?

• Citovat
  • Upravit
763
22.1.21 12:18
@JOHNDENVER píše:
Ty neumíš vyhodnotit test, který má dva výsledky :zed:?
Pořád dokola, každý den, proč tady není nějaká sekce pro slepce?? :nevim:

Spíš sekce pro blbce.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
22.1.21 12:30
@Anonymní píše:
Zdravím, co prosím znamená tento test (foto příkladám) poslední sex 27.12. A ukázalo by se to už na testu? Tento měsíc žádná menstruace, mám to nějaké divné, je pravda, ze jsem trochu nastydla a chodím často na malou. Děkuji

To je tak těžký pochopit psany text v návodu?
Jedna čárka je negativní výsledek a znamená to že nejsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.1.21 07:00

Tak já třeba taky momentálně stále negativní testy ale mám potvrzený 3 měsíc. Stále byli TT negativní 2 měsíce jsem měla špinění na intimku. Už mě to štvalo tak jsem si udělala TT a negativní tak jsem šla k doktorovi a říkám jestli třeba ne jsem v začínajícím přechodu a prý chcete vidět ten váš přechod? A ukázal mi obrazovku ultrazvuku já tak proč mi testy ukázaly negativní prý to tak někdy je a že už tam měl takle hodně případů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
24.1.21 07:37
@mimi03 píše:
Tak já třeba taky momentálně stále negativní testy ale mám potvrzený 3 měsíc. Stále byli TT negativní 2 měsíce jsem měla špinění na intimku. Už mě to štvalo tak jsem si udělala TT a negativní tak jsem šla k doktorovi a říkám jestli třeba ne jsem v začínajícím přechodu a prý chcete vidět ten váš přechod? A ukázal mi obrazovku ultrazvuku já tak proč mi testy ukázaly negativní prý to tak někdy je a že už tam měl takle hodně případů :)

Tak to máš extrémní štěstí na vadné testy, nebo je děláš opakovaně blbě. Ve třetím měsíci není možné, aby správně použitý funkční těhotenský test nenaměřil hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4638
24.1.21 08:07
@SlečnaDahlia píše:
Tak to máš extrémní štěstí na vadné testy, nebo je děláš opakovaně blbě. Ve třetím měsíci není možné, aby správně použitý funkční těhotenský test nenaměřil hcg.

Existují výjimečné případy, kdy se hCG nevylučuje do moči, zkušenosti jejího gynekologa to potvrzují. Ale je to opravdu dost neobvyklé na to, aby se každá snažilka s negativním tt chlácholila tím, že ona zrovna bude ten případ, to fakt ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
24.1.21 11:24

@mimi03 tak tolik těch případů zas není. Jak je to dlouho, co ti to doktor potvrdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí