Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Negativní. Pokud by byl ovulace kolem posledního styku a došlo k početí, test ti to už ukáže. Pokud chceš mít jistotu, dojdi na krev.
Jak co znamená? Snad vidíš, že je negativní neee? ![]()
Asi máš nachlazeny mocak proto ten častý záchod.
Negativní, kdybys otěhotněla koncem prosince, měla bys tam dálnice.
@JOHNDENVER píše:
Ty neumíš vyhodnotit test, který má dva výsledky?
Pořád dokola, každý den, proč tady není nějaká sekce pro slepce??
Spíš sekce pro blbce..
![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, co prosím znamená tento test (foto příkladám) poslední sex 27.12. A ukázalo by se to už na testu? Tento měsíc žádná menstruace, mám to nějaké divné, je pravda, ze jsem trochu nastydla a chodím často na malou. Děkuji
To je tak těžký pochopit psany text v návodu?
Jedna čárka je negativní výsledek a znamená to že nejsi těhotná
Tak já třeba taky momentálně stále negativní testy ale mám potvrzený 3 měsíc. Stále byli TT negativní 2 měsíce jsem měla špinění na intimku. Už mě to štvalo tak jsem si udělala TT a negativní tak jsem šla k doktorovi a říkám jestli třeba ne jsem v začínajícím přechodu a prý chcete vidět ten váš přechod? A ukázal mi obrazovku ultrazvuku já tak proč mi testy ukázaly negativní prý to tak někdy je a že už tam měl takle hodně případů ![]()
@mimi03 píše:
Tak já třeba taky momentálně stále negativní testy ale mám potvrzený 3 měsíc. Stále byli TT negativní 2 měsíce jsem měla špinění na intimku. Už mě to štvalo tak jsem si udělala TT a negativní tak jsem šla k doktorovi a říkám jestli třeba ne jsem v začínajícím přechodu a prý chcete vidět ten váš přechod? A ukázal mi obrazovku ultrazvuku já tak proč mi testy ukázaly negativní prý to tak někdy je a že už tam měl takle hodně případů
Tak to máš extrémní štěstí na vadné testy, nebo je děláš opakovaně blbě. Ve třetím měsíci není možné, aby správně použitý funkční těhotenský test nenaměřil hcg.
@SlečnaDahlia píše:
Tak to máš extrémní štěstí na vadné testy, nebo je děláš opakovaně blbě. Ve třetím měsíci není možné, aby správně použitý funkční těhotenský test nenaměřil hcg.
Existují výjimečné případy, kdy se hCG nevylučuje do moči, zkušenosti jejího gynekologa to potvrzují. Ale je to opravdu dost neobvyklé na to, aby se každá snažilka s negativním tt chlácholila tím, že ona zrovna bude ten případ, to fakt ne. ![]()
@mimi03 tak tolik těch případů zas není. Jak je to dlouho, co ti to doktor potvrdil?
Zdravím, co prosím znamená tento test (foto příkladám) poslední sex 27.12. A ukázalo by se to už na testu? Tento měsíc žádná menstruace, mám to nějaké divné, je pravda, ze jsem trochu nastydla a chodím často na malou. Děkuji