Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky nevíte jestli letos bude ve Zlíně coca cola kamion? nemůžu to nikde najít jen loňský rok jsem našla nevíte jakou trasu letos kamion pojede díky moc
Ahoj koukni na facebook jsou tam i trasy na které ješte nejezdil.
Příspěvek upraven 02.12.12 v 17:22
Hmm, to je blbý… V Brně má být 21.12., zrovna když mají začít ty „tři dny tmy“…
![]()
@Jura007 píše:
Hmm, to je blbý… V Brně má být 21.12., zrovna když mají začít ty „tři dny tmy“…![]()
![]()
![]()
Aspoň bude pěkně vidět
![]()
Díky moc všem asi mi nezbyde než zbalit synovce a neteř a mazat za ségrou do přerova
@Cmochy píše:
To jako nebude vůbec v Praze???![]()
![]()
Byl vcera v Pruhonicich u Alberta. Je to nejaka jeste specialni trasa Albert a uz tedy nebude…
Jura007 Jaký 3 dny tmy? ![]()
Jinak děkuju za mapu trasy kamionu…už jsem myslela, že v Brně nebude…
@alyses No o údajným konci světa vím, ale název 3 dny tmy jsem ještě neslyšela, tak jsem si říkala, že to bude zas nějaká novinka ![]()
Ahojky chci se zeptat, byl jste tam někdo?? stojí to za to táhnout tam děti???
@Eugiinka Byla jsem předloni s dětmi v Táboře a už nikdy více. Lidí jak na… 2 hodiny čekáš na kamiom do kterého se dostane jen pár vyvolených… Za mně už ne…
Byla jsem loni se synem, lidí tedy mraky, zima, ale celé jsme to obešli, pokoukali, došli nakoupit a pak už tam tolik lidí nebylo, takže byl kousek od toho. Na pódium nešel, on se dost stydí. Letos půjdeme znovu, on má tyhle věci rád ![]()
Ne nebyli jsme tam a myslím, že to za to ani nestojí..stát někde v zimě s dětma, mačkat se tam a přetahovat s ostatníma, to vím teda o příjemnějším způsobu jak trávit čas s dětma. Vůbec nevim co konkrétně na tomhle lidi láká
Má známa co tam byla, se na fejsu akorát rozčilovala, že se tam lidi chovali jak dobytek ![]()