Coca Cola kamion Zlín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
3.12.13 13:26

My byli predloni a taky bych uz nesla, nestoji to za to. Plno lidi a ke kamionu nebyla sance se dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
3.12.13 14:04

Bonusová trasa coca cola kamion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1273
3.12.13 14:07

Hlavní trasa:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.12.13 14:09

Tak syn je typický kluk - velký kamion a ještě bliká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.12.14 12:46

Ahooj holky dnes u nas bude coca cola kamion.. A mam skoro 11 mesicni dcerku.. Myslite ze ji to bude zajimat kdyz se pujdeme podivat?? A jak to tam probiha? Co se tam deje?? Dekuji za odpovedi.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
15.12.14 12:50

@telezska ahoj minuly rok byl v horich a probíhalo to tak ze na Náměšti byli skritokove a ptali se děti a třeba i zpívali prosté zábava a pak. říkala at jdemw trošku stranou ze přijede kamion cely rozsvíceny ahral fakt nádhera :) a když zastavil tak museli všichni zavolat santu at otevře dveře a jak je. privez tak se cely otevřel a vylezl Santa a děti se sním mohli vyfotit na klíně takže doporučuji pro dcerku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.12.14 13:10

@telezska mně ten masakr stačil jednou a nikdy více. Jestli vám nevadí tlačenice plná bezohledných lidí, kteří se ke kamionu snaží dostat hlava nehlava, tak jděte. Myslím, že 11m. dítě z toho nebude mít žádný zážitek, maximálně z toho, že mu někdo vrazí, jak se požene dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
15.12.14 13:13

@telezska - počítej s dost návalem lidí, já chodím s dětmi každý rok, jsou tam rodiny i s malými dětmi i s většími. I já jako dospělá se na kamion ráda podívám :oops:. Letos byl u nás u Lidlu, ale zdá se mi že je málo propagovaný, v televizi běží sice upoutávka ale tak miniaturními písmenky, že si možná spousta lidí ani nevšimne. Probíhá to jak píše @smoulinla, napřed jsou tam skřítkové, nacvičují s dětmi takový taneček, potom přijede kamion a začne dost mumraj, je možnost se vyfotit se Santou, který sedí uvnitř kamionu, na to tam bývá dost fronta a tlačenice, nebo my si vždycky děláme pár fotek u kamionu a ty nám stačí. Jako zážitek je to pěkný a malé by se to mohlo líbit - nasvícené autíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.12.14 23:46

Tak jsme byli.. :) kamion prijel na pul patou.. Ale my si dosli v klidu na pohar a kavu do restaurace… A na sestou jsme se vratili na namesti kde uz bylo jenom par lidi.. Cca 100 a tak jsme koukali na santu dcerka se snim vyfotila a koukala smala se.. Bylo to super mela jsem uplne husinu kdyz kamion prijizdel.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
16.12.14 13:18

@telezska - tak to je dobře, že se Vám tam líbilo a nebyli jste ušlapáni ostatními v první chvíli co přijede :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.11.16 20:19

Chtěla jsem se s dětma jít podívat, jelikož nám zastaví skoro před barákem.. Ale když čtu o Santovi, tak ne, ani omylem. To k našim Vánocům nepatří. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
24.11.16 20:34

@WaIl je to šílená ptákovina, byli jsme tam jednou jedinkrát, to jsme vůbec věděli, co od toho máme čekat. Příšerný davy, který by tě udupaly, uvnitř Santa, kterej se fotil s dětma, náš malej se ho bál, takže o ničem. Jediný co bylo docela hezký, když osvětlený kamion přijížděl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.11.16 20:39
@Moise píše:
@WaIl je to šílená ptákovina, byli jsme tam jednou jedinkrát, to jsme vůbec věděli, co od toho máme čekat. Příšerný davy, který by tě udupaly, uvnitř Santa, kterej se fotil s dětma, náš malej se ho bál, takže o ničem. Jediný co bylo docela hezký, když osvětlený kamion přijížděl :D

No přesně, to jsem se dočetla tady. Protože všude je reklama na Vánoční kamion, ale nikde pořádně nepíšou, co to obnáší, co se tam děje… Nechat se „ušlapat“ davem kvůli Santovi, tak takhle si šíření vánoční atmosféry nepředstavuju. :D Ať žijou Vánoce v klidu a v pohodě v domácí atmosféře. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
24.11.16 23:15

Dneska jsem náhodou viděla toto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
19.11.18 15:33

@Lenka512 to je pravda. Náš malej se chtěl na kamion podívat, bude kousek od našeho baráku, ale když jsem viděla na netu tu tlačenici, která tam je, přešla mě chuť tam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová