cocacola light v těhu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8086
8.10.09 19:56

cocacola light v těhu

ahoj holky…mám problém s pitím nesnesu vodu džusy tangy vitacity nic!!! jediné co mi dělá v žaludku dobře je černý čaj s citronem a cukrem. měla jsem ho 1× denně včera a přeevčírem… bohužel vím že je cola light sračka ale mě vždy tak udělá dobře v břiše..před těhu jsem ji často pila. nesnáším normální colu. vypiju denně 1dcl max 2deci a to výjmečně… je to velký problém nebo neva??? :oops: kafe nepiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2047
8.10.09 19:57

Ahoj, já ji pila často. Pokud ti dělá dobře, tak proč ne. Asi bych nepila toho moc, ale tak skleničku si klidně dopřej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.10.09 19:59

jej to rádsa slyším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
8.10.09 20:03

Spíš bych si ale nedávala lightku, ale normální s cukrem. Aspartany - náhradní sladidla, jsou svinstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
8.10.09 20:04

makinu vím…ale nesnesu normál kolu ani netěhu natož teď :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.10.09 20:12

Moje kolegyně v práci dokonce používá colu jako lék na žaludek. Když je jí blivno, dá si decku a prý to pomáhá :wink: Ta decka, dvě v těhu snad nemůže vyloženě škodit. Tělo holt ví, co potřebuje :wink:
Jediný, co z limonád vyloženě nemůžeš ani lok je tonic, jelikož obsahuje chinin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
8.10.09 20:51

Někde u sousedů se vášnivě diskutovalo, zda-li na nevolnost žaludku a blití vhodná light cola, „těžká“ cola, pepsi či kofola. Zajímavé bylo, že každá měla svou naprosto zaručenou informaci, ale nikdo se neshodnul :lol: . Někdo zarytě tvrdil pouze Cocacolu, někdo jen Pepsi, třetí jen a výhradně kofolu, takže jsme se v závěru diskuse shodly, že to může být klidně aj Fanta… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
8.10.09 21:03

oblacku - prostě ji normálně pij…
já na ni měla taky chuť - a pila jsem ji hlavně ale v létě… pak mě ta chuť zase přešla. Rozhodně jsem ale pila lightku, piju ji pořád - ta normání sladká kola mi jakoby „kysne“ v puse, nevim proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
8.10.09 21:33

Kdysi jsem byla jako au-pair v Německu - u fanaticky zdravě žijící rodiny. Ale jak jim byol špatně, pili těžkou colu.
Já piju lehkou a v těhotenství jsem si taky nemohla pomoct a sem tam jsem jí pila. Taky mi dělala děsně dobře.
A ptala jsem se lékaře, jestli můžu dítku dávat colu, když mělo úpal a nechtělo nic jíst ani pít. A dr mě poslal do Prčic, že to je novodobá pověra s tou colou a že mu jí dávat rozhodně nemám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.10.09 23:43

Já nedávno v Tv viděla že Coca Cola v těhu pusobí hyperaktivitu,dokonce dnes v hubnutí to říkaly také,ale u nás to teda nezabralo :lol: .Já pila teda klasickou kolu téměř vždy a každej říkal že budu mít nespavé a ulítané dítě.Malej je od narození hroznej spáč už jako mimi spal celou noc a tet taky pořád spí a hyperaktivní tedy není ani náhodou :lol: ,takže klidně pij,né po litrech,to není zdravé ani normálně,ale 2dc klidně mužeš :wink: .Pila bych ale jen ty 2dc a třeba kávu už né :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.10.09 23:46

A na žaludek piju vždy normál colu a malému také dávámUž 3× málem skončil v nemocnici a vždy radily Colu a vždy mu to pomohlo,vše ostatní vyzvracel.Musí se ale jen po troškách a nebo mám v mrazáku zásobu Colo.nanuku které jsem jsi vyrobila sama :lol: .
Moje teta je lékařka na žaludek v zahraničí a také tam doporučujou Colu,nemyslim jsi že by to byl kec,mám vyzkoušené.Měla by být vybublinkovaná a ledová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.10.09 02:38

Urcite radeji normalni Colu. Cokoliv s umelym sladidlem nikdy. Jak pise Makina, je to svinstvo prvni tridy. Ja bych ji nepila ani jako netehu a jako tehu uz vubec ne. Radsi normal.;-)

• Citovat
  • Upravit
1206
9.10.09 07:23

Já slyšela, že to co v té cole dělá dobře na žaludek je kyselina fosforečná, tu obsahuje jak coca-cola tak pepsi-cola nevím jak kofola. Jinak si myslím, že je lepší „těžká“ z toho důvodu, že zhuntovanému tělu dodá tím cukrem energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2060
9.10.09 07:27

Ahojky, ja pred tehu taky pila same vody s umelymi sladidly vcetne coly light. Ale jakmile jsem otehotnela, tak okolo 6. tydne mi prestaly vsechny chutnat, zacala jsem pak uplne hladce pit vodu bez bublin.
Cetla jsem, ze u aspartamu nebyl prokazan vliv na miminko, ale bacha na cokoli se sacharinem, tomu uz tak dobre testy nevysly.

Ke konci tehu mi zase zacala chutnat kofola light. Mela jsem ji 0,5l snad kazdy druhy den :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
9.10.09 08:36

Sacharin je taky sice svinstvo, ale zas při požití větší dávky může způsobit vylučovací obtíže … resp průjem :D. Přítel diabetik má odzkoušeno po tabulce dia čokolády :D.

Cola na žaludek u nás pomohla … dokonce i malej jí pil a to mu byli cca 2 roky. Akurát od té doby ví co to je takže si občas trochu dá :/.

V těhu v cole taky problém nevidím … kafe jsem taky pila normálně. A pokud té lehké coly nevypiješ pár litrů denně tak nevidím problém. I když kamarádka ta chlastala colu lehkou pomalu místo vody, a děti má zdravé jak buky :).
U nás se jinak pije taky lehká, spíš pepsi než cola, a já si na ní zvykla že mi normální cola už nechutná .. resp. těžká .D.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky