otoceni mimouse

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9454
6.10.09 15:30

otoceni mimouse

ahoj holky…
zase potrebuju radu kdo a jak a kdy
dneska mi na KO rekli ze mrskavec jeste neni otocenej hlavickou dolu…a ze by teda uz mel…ale ze jeste pockaji tri tydny do pristi kontroly, ze se snad otoci jinak ze teda bud cisar nebo slozitej porod koncem panevnim…ale ze mam byt naprosto v klidu a to teda nejsu !!! jak jste to mely ostatni prosim???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
6.10.09 15:49

Ahoj mikito,
máš ještě spoustu času!
Moje starší se neotočila a byla KP až do porodu a mladší se otočila asi tak ve 31tt a dr. mě strašil, že je to dost brzy, že hlavička pak někdy dráždí porodní cesty a hrozí předčasný porod. No, nakonec jsem rodila 40+3 :lol:
Vůbec se nestresuj, mimčo má ještě spoustu místa i času a určitě se ještě otočí a i kdyby ne, tak se nic hrozného neděje.
Užívej si poslední týdny s bříškem!
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.10.09 17:09

Nechapu, jak te muze doktorka takhle stresovat. Presne, jak pise Romik, jeste je spousta casu a pokud by uz miminko bylo hlavickou dolu, nemas zarucene, ze se neobrati zpatky. Navic k pretoceni muze dojit i na posledni chvili (coz teda vyjimecne, ale mozne to je). Takze klid a preju hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
6.10.09 18:09

ahoj, máš moře času.............první dcera byla hlavičkou dolu hodně brzo zhruba ve 28-30(přesně nevím) tt a druhá až 32+3 tt( to si pamamtuju líp :lol: ), takže sama vidíš o kolik se to liší. Neboj určitě se mimi otočí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
6.10.09 18:39

Mně se Vikča otočila až poslední měsíc, ještě máte čas :lol:
Přeju v rámci možností pěkný zbytek těhotenství a pohodový porod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.10.09 19:04

Coooo vždyť jsi ve 29 tt 8O co tě takhle strašej??? Mně se mimouch otočil někdy ve 38.tt a nikdo v porodnici na kontrolách neplašil. Tedy já plašila a svítili jsme na něj asi týden večer baterkou :oops: aby se jako otočil za světlem :lol: PA na kurzu dokonce tvrdila, že zažila pár případů, kdy se mimi otočilo ještě cestou na porodní sál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
6.10.09 19:33

ahojky
tak já od 30tt mela kp až do konce.rodit normálne sem si netroufla, při narození mela 3300..a říkaly že rodit zadečkem napřed je hodne náročný nehlede na to že se muže vykloubit nožička..tak sem mela císaře..byl plánovaný..ale malá si řekla o pár hodin dřív :wink: …jinak na radu dr sem podkládala pánev, a stejne se neotočila…ale znám i hodne holek co sejim mimčo otočí......at to máš tak či onak..přeju at ste oba zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.10.09 20:59

siky za uteseni…tak snad teda je jeste dost casu a zvladne se otocit…a jak jste to poznaly kdyz presne vite kterej den se to stalo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.10.09 21:12

Já to nepoznala, ale od 36 tt jsem týdně chodila na kontroly do porodky a na kontrole v 39tt řekli, že už je otočený dobře a předtím ještě nebyl :wink: Jinak se v tom břiše hrozně mlel skoro pořád, takže jsem moc nepoznala, jestli se zrovna přetáčí nebo jen boxuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
6.10.09 21:45

Ahoj,
taky nechápu, co tě tak plašej 8O - je moc brzy. Dcera se otočila hlavou dolů až někdy v 36-37tt. Její otočení jsem cítila - velkolepý manévr ;) Když byla ještě KP, tak jsem nahmatala hlavičku - velká tvrdá boule pod žebrama, dost mě tam tlačila a i tam trochu potrhala břišní stěnu. Pak když se otočila, už mě to tam tolik nebolelo (ale zahojilo se mi to potrhání až někdy po porodu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí