cocacola light v těhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mufina
9.10.09 08:48
Zlatuska píše:
oblacku - prostě ji normálně pij…
já na ni měla taky chuť - a pila jsem ji hlavně ale v létě… pak mě ta chuť zase přešla. Rozhodně jsem ale pila lightku, piju ji pořád - ta normání sladká kola mi jakoby „kysne“ v puse, nevim proč.

To bude možná tím, že cukr se začíná trávit už v puse a tak po sladkým bývá v puse kyselo. Ale to musí být sladké doopravdy a ne uměle.

Každopádně já jsem nic z toho do pusy nestrčila, ale já jsem ta hysterka :roll: O aspartamu jsem četla že není v těhotenství škodlivý, jen na nějakých stránkách propagujících colu light. Na ostatních psali opak (to je ale s podivem).

• Citovat
  • Upravit
9053
9.10.09 12:53

Holky, Coca-Cola byla původně vyvinuta jako žaludeční lék, takže se nelze divit, že když je vám zle od žaludku ona zabírá! To až později se z ní stala ta známá nezdravá Coca-cola, všemi oblíbená ač se stejnými ingrediencemi, jen trochu poupravená..

Každopádně nevidím nic špatného na tom, dát si sklenku denně.
Prostě všeho s mírou…Těhu přece není nemoc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
9.10.09 14:38
Zlatuska píše:
oblacku - prostě ji normálně pij…
já na ni měla taky chuť - a pila jsem ji hlavně ale v létě… pak mě ta chuť zase přešla. Rozhodně jsem ale pila lightku, piju ji pořád - ta normání sladká kola mi jakoby „kysne“ v puse, nevim proč.

kysne v ní ten cukr, mám stejný pocit - taky mám po cukru dřív hlad. Um. sladidlo tě maximálně tak prožene, když ho dáš moc. Já to teda nepila kvůli kofeinu, ale toho je v cole jako v čaji, já jen hysterčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí