Čokoláda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
10.3.09 13:41

Ahoj, ochutnat jsem dala kolem roku, ale dcera sladkosti nevyžadovala, až teď ve dvou letech díky babičkám a nemoci(za spolknutí sirupu dostala za odměnu kousek čoko,jinak by ho nevzala :oops: )občas hlásí, že by si dala čokoládu, dostane, ale jen kousek, mám vypozorované,že ji potěší jeden čtvereček čokolády stejně jako by snědla celou......takže nepřeháním,stačí osladit jazýček a je spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
10.3.09 13:56

Jo jo, co těm chudáčkům malým koupit, když nesmí čokoládu. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
10.3.09 14:53

Čoko

U nás začala čokoláda až tak po druhém roce. Naštěstí Kačka je dost na ovoce a to je jen dobře.Má sklony k tomu mít pupík, tak jí alespoň moc neroste. Jinak jí dostává málo a jen za odměnu. A nebo jako náplast an bolístku. Tchýně by jí pořád strkala nějaké svačinky a když to nechci dovolit, tak se zlobí, že jí nic nedopřeju. Čajík sladíme medem a málo, aby nebyl hnusnej sladkej. Občas si chroustne nějakou sušenku( miluje vločkové) a jako náhrada sldkého super funguje sušené ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.11 14:25

Nechci zakladat novou diskuzi, tak navazuji na tuto…

Nase mala bude mit 2 roky a jeste ji nedavame cokoladu. Ale ted o Vanocich to asi zacne - ufff.
A proto se chci zeptat, jakym zpusobem Vase deti cokoladky ji. Asi blby dotaz, ale zajima me, jestli s ni chodi po dome, nebo si musi sednout atd atd.
Dcerka tento tyden dostala do ruky (na tajňáka !!! :twisted: ) cokoladove cukrovi od tety, kdyz jsem se obouvala a nez jsem se nadala, tak uz od toho mela cele ruce, pusu a hlavne zimni bundu :roll: .

Od malicka je dcerka cistotka, nemiva spinave tricka, dava pozor na pastelky,fixy, aby se nepopsala a ted bude vse upatlane ??? Asi si budu muset zvyknout… Nebo detem utirate porad rucicky, kdyz papaji cokoladky?

• Citovat
  • Upravit
4476
21.12.11 14:37
Anonymní píše:
Nechci zakladat novou diskuzi, tak navazuji na tuto…

Nase mala bude mit 2 roky a jeste ji nedavame cokoladu. Ale ted o Vanocich to asi zacne - ufff.
A proto se chci zeptat, jakym zpusobem Vase deti cokoladky ji. Asi blby dotaz, ale zajima me, jestli s ni chodi po dome, nebo si musi sednout atd atd.
Dcerka tento tyden dostala do ruky (na tajňáka !!! :twisted: ) cokoladove cukrovi od tety, kdyz jsem se obouvala a nez jsem se nadala, tak uz od toho mela cele ruce, pusu a hlavne zimni bundu :roll: .

Od malicka je dcerka cistotka, nemiva spinave tricka, dava pozor na pastelky,fixy, aby se nepopsala a ted bude vse upatlane ??? Asi si budu muset zvyknout… Nebo detem utirate porad rucicky, kdyz papaji cokoladky?

Poprosila bych tetu, aby nic na tajnaka teda nedavala, protoze si to neprejes. Pokud bude rikat neco, jako ze ty toho nadelas… tak ji rekni, ze te nebavi prat cele zimni obleceni a co by rikala, kdyby ji ditko umazalo cokoladou sedacku pripadne steny… to uz by se ji asi moc nelibilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
21.12.11 14:46

čokoládu dostátá jen vyjímečně a to takový kousek, který se mu rovnou vejde do pusy celý, takže nic nepatlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.12.11 15:14

Moje dcera jí od dvou let sladkosti ( lipo, kinder řez a podobně) , ale zrovna čokoládu jako takovou vůbec nedostává..Nicméně tento Mikuláš přinesl několik kalnedářů s čokoládovými okýnky, takže to jí nechvám vybírat..Nestačí se zašpinit protože to jsou vyloženě " jednohubky" :mrgreen:
Pokud už svolíš , že ochutnat čokoládu může, určitě si ohlídej to množství aby se jí neroztékala v ruce..stačí jedna lentilka, nebo kostička do pusy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
21.12.11 15:25

Sednout si ke stolu s jakýmkoliv jídlem musí i Maty. Jsem schopná přivřít oči jen u jablka :nevim: Nebo když jim dám něco malého přímo do pusy. I s malou Kinder čokoládkou, kterou si Maty bezpečně drží v papíře, ho ženu ke stolu.
Mája dneska dostala jednu malou sušenku obalenou v čokoládě, pak šla kompletně do vany a na židličku by to chtělo vapku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
21.12.11 19:38

Prcek jí výjimečně čokoládu od dvou let plus minus a vždy dostane do ručky jen kostičku z Kinderčokolády a tu hned strčí do pusy. U stolu nesedí, klidně za pochodu za odměnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
18.2.21 11:02

Já třeba čokolády kupuju minimálně a když už, tak to jsou pralinky, které máme fakt svátečně takže si na nich pochutnáváme pak všichni :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko