Čokoláda, mlsky, sladkosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elenloth
22.6.17 08:28

@Sára 1 Já taky miluju sladké. Ale současná nechutná kvalita potravin mi nahrává k odvykací kůře. Už není skoro nic v obchodě, co by mi chutnalo. A nebo je to nehorázně drahé. Mám ráda Kofilu, Snickers a podobné tyčinky. Dobrou čokoládu jsem nejedla už strašně dlouho, hořké mi nechutnají, ty nepočítám. Vždycky jednou za čas neodolám a něco si koupím, třeba oplatek, nebo naposledy Studenskou pečet z nové luxusní edice. Zjistím, že je to fakt hnus a zase mám dlouho pokoj. Stejně to mám i s brambůrkama, žádné mi už nechutnají.
Jinak co se zdraví týče, tak jsou na tom sladkosti zhruba na stejno, zdravé to prostě není. Na zuby jsou špatné lepivé karamely a bonbony, všechno co je různě barevné je taky ještě větší svinstvo. A o oplatkách nacpaných ztuženým tukem a fruktozovym sirupem nemluvě. To je fakt zlo.

• Citovat
  • Upravit
876
22.6.17 08:29

Teď ujizdim na mléčné na vaření od Lindt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.6.17 08:51

Tak já sem závislák na čokoláde :D není problém sníst tabulku čokolády najednou :nevim: včera třeba padlo 5 mini zakusku, 4 kopecky zmrzliny :) pro mě je to droga, ale když mám nějaké období, začnu hubnout, tak zmenim komplet jídelníček a na čokoládu a sladkosti si ani nevzpomenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.6.17 08:53

A úplně nejradši mám červené Lind bonbony, mléčné čokolády a zakusky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
22.6.17 08:55

Já se občas dostanu k čokoládám Milka z Německa a ty jsou snad o 300% lepší než identicky vypadající Milka koupená u nás. Navíc je tam levnější. Pak nemám chuť jíst skoro nic tady. Kupuju spíš jen bílé čokolády, protože tam ten rozdíl není tak znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.17 09:07

Připadá mi teď všechno sladké nějak moc sladké. Čokoláda na vaření z Lidlu je dobrá do polevy, ale na jídlo mám radši ořechovou hořkou, raději dražší než za deset z Kauflandu. Mila a gumové medvídky od Haribo mi chutnají. A točená zmrzlina u nás v cukrárně (není z Opočna). Ta chutná jako „tenkrát“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.17 09:09

@Emimin7
Tak to schválně vyzkouším. Milka mi tady připadá mazlavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
22.6.17 09:09

Mně už právě ani ty čokolády z Německa nechutnají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.17 09:12

@Kikkinka
Pro mě taky není problém zblajznout celou čokoládu, ale už se krotím, rychlé spalování nemám. Zjistila jsem, že pokud jím pravidelně a neošidím snídani a oběd, nehoní mě mlsná a stačí mi třeba kousek domácího koláče s rozumným množstvím cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
22.6.17 09:18

Mila nebo Horalky (Sedita), to snad má chuť, jako dříve. Ostatní má naprosto jiné složení, palmový olej a gluk. frukt. sirup… hnusky to jsou.
Dětem pochopitelně stále cpou - prarodiče čokoládu, říkám, že to nee, tak přinesou příště znovu… od velikonoc je netknutá miska s kuřátky, zajíčky a pod (1 jsem ochutnala, přijde mi to blee, takže vyhodím). Čokolády se stohují, takže poputují též.
Děti naštěstí jen s radostí převezmou a ochotně mi odevzdají a ani si nevzpomenou :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.6.17 09:50

@Sára 1 Třeba Lindt 90% se koupí všude a je dobrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.6.17 16:14

Miluju čokoládové trubičky z lidlu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
22.6.17 16:26
@kaja00 píše:
Miluju čokoládové trubičky z lidlu :oops:

Zkus je dát do mrazáku a vyndat tak akorát když náplň uvnitř ztuhne. Jakoby se chuťově kvalita ztrojnásobila. :srdce:
Alespoň u vanilkových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.6.17 17:12

@Emimin7 někdy zkusím, dík :lol: vanilkové mi nechutnají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
23.6.17 23:00

Vzpomněla jsem si, že mi pořád chutnají mořské plody - ty z Lidlu. Měla jsem už i jinou značku a ty mi nechutnaly vůbec. A Toffifee - mňam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí