Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Videla som dnes v potravinach cokoladove cestoviny. Neuveritelne ma pokusaju, ale akosi neviem co s nimi, tak ostali v regale. Mali by ste nejaky napad?
jezisi mnam ty by mi moc chutnali
ja nevim ja miluju slehacku a asi bych je prelila rozmixovanyma jahodama. nebo bych si na ne dala tvaroh a skorici ![]()
Ahoj.
My je vaříme dětem ve školce s pudinkovým krémem.
A zdání klame jsou sice hnědé barvy a voní jako čokoláda,ale samy o sobě nejsou po uvaření vůbec sladké.
Monny89 píše:
Kde je prodávají? Chci jeAspoň ochutnat
![]()
Já je chci taky
![]()
Tak čokoládové těstoviny jsem teda ještě nikdy neviděla. Možná bych je udělala jen z mákem, jak kynuté knedlíky, ale jak by to chutnalo to si nedovedu představit
.
jizvíková píše:
polila bych jogurtem, chadeau, zapekla s cokopenou
ježíš mňam, to mi nedělej
![]()
A kde jsi je viděla? Já na takovu věc ještě nenarazila, ale až je uvidím, tak je zkusím. Jelikož nejoblíbenější jídla mojeho syna jsou „nudle“ a čokoláda, tak jsem na něj zvědavá
![]()
Monny89 píše:
napíše a už neodepíše![]()
Kde se dají koupit
![]()
To udělala naschvál, jenom nás chtěla navnadit víš? ![]()
lucineeccka píše:Monny89 píše:To udělala naschvál, jenom nás chtěla navnadit víš?
napíše a už neodepíše![]()
Kde se dají koupit
![]()
taky si říkám..
![]()
Bááábiiii… kde se dají koupit??
evjaja píše:
Ahoj.My je vaříme dětem ve školce s pudinkovým krémem.
A zdání klame jsou sice hnědé barvy a voní jako čokoláda,ale samy o sobě nejsou po uvaření vůbec sladké.
kde ty těstoviny kupujete je nás tu víc co by nás to zajímalo ![]()
No ja som tak nejak nebola na pocitaci.
Videla som ich v Charlie centre, v Brne starej Lisni. Mali aj skoricove a dabelske. Dabelske by som urobila s akymkolvek masom, skoricove asi len s lekvarom, ale mna pokusali prave tie cokoladove …