Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Bábi Zlopočasná píše:
No ja som tak nejak nebola na pocitaci.
Videla som ich v Charlie centre, v Brne starej Lisni. Mali aj skoricove a dabelske. Dabelske by som urobila s akymkolvek masom, skoricove asi len s lekvarom, ale mna pokusali prave tie cokoladove …
Jé to mám kousíček, no to si mě velmi potěšila
![]()
RyBANA píše:Bábi Zlopočasná píše:Jé to mám kousíček, no to si mě velmi potěšila
No ja som tak nejak nebola na pocitaci.
Videla som ich v Charlie centre, v Brne starej Lisni. Mali aj skoricove a dabelske. Dabelske by som urobila s akymkolvek masom, skoricove asi len s lekvarom, ale mna pokusali prave tie cokoladove …![]()
Hmm, to mě taky, opravdu
![]()
Z Prahy do Brna si pro ně nepojedu
budu teď hledat v hypermarketech
![]()
Tak schválně kdo to najde nejřív i v normálním obchodě?
![]()
A dejtě pak tip!
Monny89 píše:
nemají eshop?
hledala jsem taky na netu a nenašla jsem nic, jen že se to dá jíst z tvarohem
IvkaH píše:Monny89 píše:hledala jsem taky na netu a nenašla jsem nic, jen že se to dá jíst z tvarohem
nemají eshop?
No snad si seženu, kdo to vyrábí a přidám si to na e-shop, když je o to takový zájem ![]()
Monny89 píše:IvkaH píše:taky jsem nad tím přemýšlela.. mezi elektrem se to bude vyjímat
No snad si seženu, kdo to vyrábí a přidám si to na e-shop, když je o to takový zájem
Teda máme ještě slevu na www.babytoys.cz (kdyby někdo něco chtěl, je to náš obchodní partner, snad toto nebude reklama)![]()
Já teď do porodu stránky předělávám, jinak jsme měli byt. textil, ale měnila jsem dodavatele, takže sedím furt u pc a předělávám vše
můžeme pak vyměnit odkaz až to budu mít hotové, když budeš chtít.
http://www.obchod-zdravi.cz/…250-g-i3138/?… a tady je ten zázrak ![]()
A jinak je vyrábí pán kousek od Vyškova, i 15kg karton je k mání ![]()