Colostrum pro dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
1.4.14 11:05
@celipipka54 píše:
@Jasou Děkuju za odpověď :kytka:

Neni zač a kdyby jste chtěla zkusit něco od nás, jsem Vám k dispozici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.4.14 11:24
@Libulik píše:
Včera jsem začala dávat colostrum od LR dcerce (20měsíců) a dnes byla 4× pokaklá! Nemáte s tím někdo zkušenosti, jestli to projímá?

Kolostrum ma projimave ucinky. Proto se kravy po porodu nesmi pet dni dojit s ostatnimi kravami, aby se kolostrum nedostavalo do mleka urceneho pro konzum.
Jinak osobne mam o ucinku kolostra na lidske zdravi docela pochybnosti. Ve skole nas ucili, ze je u mladat strasne dulezite, aby se napili co nejdriv po porodu a v co nejvetsim mnozstvi, protoze sliznice streva je propustna pro velke molekuly IMG jen nekolik hodin po porodu. Jinak jako zdroj mineralu a vitaminu, urcite ano, ale jine ucinky na imunitu, silne pochybuju.To existuji jine veci u kterych jsou seriozni vedecke studie o imunomodulaci, treba betaglukany.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.4.14 11:35

Můžu se zeptat na nějaký doplněk stravy s betaglukany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
1.4.14 11:47

@Jasou Koukala jsem na Vaše stránky a vypadá to dobře :) Máte tam něco účinného na imunitu pro skoro dvou leté dítě? Dcera už měla 4× antibiotika, i když jí dost ovoce a zeleniny, venku jsme skoro pořád, ale nestačí to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.4.14 12:26
@luc31 píše:
Můžu se zeptat na nějaký doplněk stravy s betaglukany?

Tak je jich vice, nejkvalitnejsi jsou Glukanek sirup, Imunoglukan sirup, lze i od OKG Factor Base Kids, tam jsou zaroven i nejdulezitejsi vitaminy a je fajn, ze je to bez aditiv - barviva a konzervanty. Jen u mensich deti potiz, ze jsou to tvrde tablety. Ale ja treba nasi male rozmackam a pridavam do UM nebo presnidavky, jogurtu.

Kdyby vas zaujalo, tak mi pisnete soukromou zpravu a probereme dal. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.4.14 13:11
@celipipka54 píše:
@Jasou Koukala jsem na Vaše stránky a vypadá to dobře :) Máte tam něco účinného na imunitu pro skoro dvou leté dítě? Dcera už měla 4× antibiotika, i když jí dost ovoce a zeleniny, venku jsme skoro pořád, ale nestačí to :nevim:

Urcite doplnit probiotika - ja kupuju i detem od Walmarku 60 plus 60 zdarma - Laktobacily Forte s oligosacharidy, kluk uz spolkne, male pridam do UM - otevru kapsli a vyklopim, klidne i dve denne tak tyden, pak staci jedna. Pak urcite pridat vitaminky, vyber je na vas. Dala bych i ten betaglukan, prvni tyden ve zvysene davce, pak denne v preventivni aspon do cervna a pak znova od zari, pokud jde do kolektivu tak od pulky srpna.
Velice dobry je i pripravek Rybomunil, ale je na predpis, musela by napsat detska lekarka nebo ORL, nebo imunolog. U deti jsme nepotrebovali, ale brala jsem ja na opakovane anginy a perfektni vysledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
1.4.14 13:18

@Kristl80 Probiotika dávám vždycky když je nemocná a pak ještě asi dva týdny co dobere antibiotika. Tak mi to řekla lékárnice, ani jsem nevěděla, že se to dává i jako prevence :oops: Já tomu fakt vůbec nerozumím, to je pro mě Španělská vesnice :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9726
1.4.14 13:54

Kolostrum nijak nezasahuje do imunitního systému, kdo platí za takový výrobek v dobré víře, že si zlepší imunitu, tak vyhazuje peníze z okna. IgA neprostupují do krve, maximálně se uchytí na sliznici. U telat je to trochu jiná káva, ale nejsme zvířata, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
1.4.14 15:00

@Kristl80 díky za rady, koupila jsem ten imunoglukan a uvidime, mladšímu ho začnu dávat hned a pak i staršímu budu dávat od srpna, tak snad zabere @Doctus vaše názory beru, colostrum jsme dávali přes 3měsíce a žádná zmens

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
16.1.18 16:02

Nemá někdo zkušenost na imunitu colostrum od matky co je těhotná pro 5 leté dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
21.1.25 09:31

Oživuji diskuzi..mám vyhlédnuté colostrum viz příloha. Píšou ale ze je mohou děti až od 3 let, myslíte že mohu dát dceři co má 2 roky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.1.25 10:52
@ivulik123 píše: Více

A neobchoduje s ním náhodou? To pak nelze očekávat pravdivé informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí