Obrazovku vprostřed lemují dva černé pruhy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
1.5.14 18:03

Con s tím je?

Ahojky holky, co s tím. Spustím počítač, a najednou mám obrazovku na prostředku ohraničenými dvouma černými pruhy, prostě obrazovka vprostřed a lemuje ho dva černé pruhy, co s tím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
1.5.14 18:04

Nespouštět počítač :lol: Hoď screen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
1.5.14 18:06

Vzhledem k tvojí profilovce to určitě nezkoušej spravit :mrgreen: to je ze srandy, ale myslím, že ti odchází monitor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
1.5.14 18:08

A nezměnila jsi rozlišení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.5.14 18:08

Tak holky už jsem to našla, malá se mi pohrábla v počítači a změnila rozlišení obrazovky, :lol:, ale dalo mi to půl hodiny než jsem to našla, tak proto jsem založila diskuzi, založím diskuzi a mám to, takže se omlouvám za zbytečně založené téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.5.14 18:10

@jajda32 no malá mi ho změnila,:mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.5.14 18:37
@tumpach píše:
Tak holky už jsem to našla, malá se mi pohrábla v počítači a změnila rozlišení obrazovky, :lol:, ale dalo mi to půl hodiny než jsem to našla, tak proto jsem založila diskuzi, založím diskuzi a mám to, takže se omlouvám za zbytečně založené téma

To tak miluju když se levoruká matka vymlouvá na nebohý dítě :cert: :mrgreen:

Ta moje mi včera „překlikla“ spodní lištu kamsi do pryč, vyskakovala z boku. Co já se ponadávala zatímco ona spokojeně spinkala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
1.5.14 20:27

@Krkael to tak dělá můj muž… Není s to pochopit chytrej telefon a pokaždé to svede na mladýho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
1.5.14 20:50
@sai píše:
@Krkael to tak dělá můj muž… Není s to pochopit chytrej telefon a pokaždé to svede na mladýho :mrgreen: :mrgreen:

Deti to jisti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.5.14 12:28

@Krkael no já ani nevím, co se s tím stalo, vypla jsem ho, šla jsem si lehnout, přes notas hodila polštář, a spím, malá byla pryč, takže ona asi nee, :nevim:, i když ani neevím, kdy se to stalo :jazyk:, nebylo mi vůbec dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák