Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky holky, co s tím. Spustím počítač, a najednou mám obrazovku na prostředku ohraničenými dvouma černými pruhy, prostě obrazovka vprostřed a lemuje ho dva černé pruhy, co s tím??
Vzhledem k tvojí profilovce to určitě nezkoušej spravit
to je ze srandy, ale myslím, že ti odchází monitor ![]()
Tak holky už jsem to našla, malá se mi pohrábla v počítači a změnila rozlišení obrazovky,
, ale dalo mi to půl hodiny než jsem to našla, tak proto jsem založila diskuzi, založím diskuzi a mám to, takže se omlouvám za zbytečně založené téma
@tumpach píše:
Tak holky už jsem to našla, malá se mi pohrábla v počítači a změnila rozlišení obrazovky,, ale dalo mi to půl hodiny než jsem to našla, tak proto jsem založila diskuzi, založím diskuzi a mám to, takže se omlouvám za zbytečně založené téma
To tak miluju když se levoruká matka vymlouvá na nebohý dítě
![]()
Ta moje mi včera „překlikla“ spodní lištu kamsi do pryč, vyskakovala z boku. Co já se ponadávala zatímco ona spokojeně spinkala ![]()
@Krkael to tak dělá můj muž… Není s to pochopit chytrej telefon a pokaždé to svede na mladýho
![]()
@sai píše:
@Krkael to tak dělá můj muž… Není s to pochopit chytrej telefon a pokaždé to svede na mladýho![]()
Deti to jisti ![]()
@Krkael no já ani nevím, co se s tím stalo, vypla jsem ho, šla jsem si lehnout, přes notas hodila polštář, a spím, malá byla pryč, takže ona asi nee,
, i když ani neevím, kdy se to stalo
, nebylo mi vůbec dobře