Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord Fusion
tak už jste porodili? my ano 30.7. o něco malinko dřív a máme chlapečka kočárek jebaječnej jsem nadmiru spokojená
![]()
Ahoj holky,
moc se mi líbí tento kočárek, že je prostorný. Původně jsem chtěla nějaké golfky, ale tento bude asi bytelnější.
Chci se zeptat, jak se vám s ním teď v zimě jezdí, jestli je vhodný do terénu a jak je odpružený?
Je k němu i nějaký nánožník?
Díky moc, M.
bohužel musím reagovat do sněhu neni vůbec a o odpružení se take neda zrovna 2× mluvit, je dost tvrdy, nevim tedy, jak kolekce 2011, já už ho vymenila, i kvůli střeše ve sportaku, dostatečně nekryje a fouká na mimčo a ke všemu se jakoby stahuje a nedate ho do více vodorovné polohy, a další vec, je, že jsem na mimčo chtěla vidět což taky tedy neumožnuje, jedine co je pro je elegantní, lehky, dobře se snim manipuluje na suchu a krásně prostorný tot jediné, jinak malej se mi tam klepal, jak řízek
Tričko,
radost jsi mi teda neudělala
, ale aspoň jsem chytřejší.
A co jste koupili místo něj? My máme trojkombinaci Bebecar a zvažuji, že ho prodám, i když je super, ale do auta se sklada na dvě části a zabere víc místa.
Já se na Concord dívala vloni ve ŠPuntíkovi, líbil se mi, ale pro mimi jsem chtěla houpací podvozek. TeĎ malého vozím ve sporťáku a ten taky krásně houpe, ale ta skladnost ![]()
to jsem nechtěla, ale je to fakt a skladny taky extra nebyl, no já jelikož jsme se zblaznila do kočárku , tak jsme šla do opravdoveho mercedesa, a to jsem 3kolku nechtěla, ale tenhle je tak stabilni no, Teutonia spirit, jsme nadšená a psokojena , má opravdu všechno
, sedačka otočná, střecha kryje, okynko, moskytieru, polohování až do uplného lehu, odpružení, skladnost, je dobrý, že mužete i zvlast dat spúortovní sedačku ta se tak jednoduše nacvakne, žadne montovaní, a jako druhy na dovču jsme vzalal safety road master ted je v babyparku v akci, taky boží, za ty peníze je to kára a opet se vším všudy ![]()
Díky ![]()
Ta Teutonia vypadá jako to naše ![]()
A ten Safety vypadá moc hezky, jen se mi nelíbí to polohování, dítě tam vlastně sedí i vleže, ne? Už jste ho testovali?
Mě se líbí golfky Hauck citi 2011, ale teď ho nikde nemají.
jojo tak trochu ano, malemu ta houpačka nevadí tedy hlavně, až bude tepleji bude větší, tak nemám to kočár jako na cesty je to prostě takový běhací misto golfek na vylety mám tu teutonku a prochajdy , aby měl pohodlí, ale v mastru si taky hoví
jinak golfkám nefandím vadí mi ty kolečka 2 a mám raději spojenou rukojet
jinak mám spousty další favoritu, ktere bych taaaak chtěla testnout
tak až snad u druheho mimi ![]()
Maminky, jak tento kočárek zvládá reálně terén jako kořeny v lese, nerovnou dlažbu ve městě, polní cestu (vyjetou od traktoru), sníh? Případně zkoušel jste někdo zadní přídavná nafukovací kola?
Concord fusion mám a abych řekla pravdu, tak do města super, ale na nějakou polňačku nebo do lesa to není. Sháněla jsem i zadní nafukovací kolečka, ale přestaly je od letošního ledna vyrábět, tak jsem koupila celý podvozek jané (ojetý) a kolečka si přendala (stejná firma a vyšlo mě to levnějc). Je to sice o dost lepší, ale stejně mi chybí i ty přední nafukovací. Nechala jsem se na tenhle kočár ukecat od kamarádky, jak ho má a je s ním strašně spokojená, ale já moc ne
není špatný, ale koupila bych si příště jedině s nafukovacími kolečky.
@sirael4 jo a když jedu po nějaké horší cestě, tak se bojím, že malého vyklepu. Třeba bude mít někdo lepší zkušenosti, ale za mě už bych si ho nekoupila. Je sice hezky, má velkou korbu, ale toť vše.
@sirael4 jako rozhodne terenak neni, ale louku (travu) nebo normalni cesticku v lese zvladne v klidu, cim tezsi dite, tim lip peruje, i kdyz samo nic moc.. rozhodne neni na jizdu pres koreny.. na kostkach drncaji vsechny, takze to si clovek nevybere.. ja casto zvedam v takovem terenu jen na zadni kolecka a jede to lip. snih projede jako ostatni kocary, pokud neni pak hodne a brecka, to se zasekava do blatnicku vepredu a ty predni se pak netoci, to bude ale u vsech s aretacnima kolama a miniblatnikama na nich.. kazdopadne na normalni jezdeni (90%) proste staci a ja nehodlam kocarek menit.. naopak chci prodat mutsy UR ktery jsem mela na teren, ale zas tak casto nevyuziju, aby mi zaclanel doma.
Ahoj, mám tento a neměnila bych!! jak do města, tak do terénu je super!
určitě doporučuji!!
Já s ním jsem taky nadmíru spokojená
Bydlíme na vesnici, takže - rozbité silnice, nerovné cesty, chodníky na pytel, lesní cesty…jedině snad že ta kolečka jsou slyšet, když jede po kostkách, ale to mi nevadí…
Jezdíme zatím jenom sporťákem, je prostorný, pohodlný a navíc hrozně hezky vypadá…já ho doporučuju!!
Ahoj, já ho prodávám, kdyby měl někdo zájem, je jen tři měsíce starý, celý černý.
Kočárek je to krásný, super velký a lehký, má snad nejvíce prostoru pro dítě, naměřila jsem celkovou délku 110 cm, to nemá jen tak nějaký, takže pro velký děti naprosto ideální kočárek, je pravda, že do terénu mi úplně nepřijde, je to spíš městský kočárek a na občasný terén dobrý. Prodávám ho proto že jsem si konečně pořídila můj vysněný kočárek BJ a bohužel si nemůžu nechat všechny.