Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Fusion?
Přidejte zkušenost s Concord FusionEdit - za kolik prodáváte a s jakou korbou? Spěcháte?
Holky, tak já nevím, půlka píše že terén ani náhodou, že se miminko vytřese a druhá, že v pohodě. My máme ted jiný sporták s plastovými koly a nepřijde mi, že by to nějak házelo, ale nevím, jak u pár měsíčního miminka v hluboké korbě. Tak nevím, zda to brát tak, že některé maminky jsou z něj tak unešené, že zápory jako drncání nevidí nebo nechtějí vidět, anebo naopak, že některé maminky si přejí, aby se mimčo při jízdě v terénu ani nepohnulo…
Nicméně pokud to miminkem lehce hází do stran a nenadskakuje nad podložku, pak by mi to nevadilo. Ale pokud nadskakuje, to už mi přijde drsný…
Ještě mám políčeno na Jané Slalom tak uvažuju, jestli by to nakonec nebyla lepší volba a dát na něj korbu Sleeper z Concordu ![]()
@sirael4 Já jsem z kočárku nadšená, to je pravda, ale vadu bych jistě uznala…rozhodně bych nevozila dítě v kočárku, kde by nadskakovalo nad podložkou. Prostě obecně plastová kolečka mají tu nevýhodu, že jsou na kostkách slyšet a jakoby pod nimi cvakají kamínky. Měla jsem před concordem kočár s nafukovacíma kolečkama a jezdím s ním po stejném terénu bez rozdílu ![]()
@Libza píše:
@sirael4 Já jsem z kočárku nadšená, to je pravda, ale vadu bych jistě uznala…rozhodně bych nevozila dítě v kočárku, kde by nadskakovalo nad podložkou. Prostě obecně plastová kolečka mají tu nevýhodu, že jsou na kostkách slyšet a jakoby pod nimi cvakají kamínky. Měla jsem před concordem kočár s nafukovacíma kolečkama a jezdím s ním po stejném terénu bez rozdílu
Takže se to dá hodnotit jakože - hladká jízda po nafukovacích kolech to není, ale není to asi ani nic dramatického??? Říkám si, že o generaci nebo dvě dřív taky byla kolečka u kočárků nenafukovací - pryžová a děti se vozily všude. Jestliže to s mimčem drncá, ale nenadskakuje, tak je to podle mě ok. Je pro mě důležité, jestli projede trávou, sněhem, lesem, polní cestou bez toho, aby člověk vypustil duši
ale že cvakají kamínky už třeba ani u svého s plast. koly nevnímám
Naše malá třeba drncaní milovala, takže my jsme vyhledávali i ty pásy pro slepé na chodníku
každé mimi je jiné. jednomu to vadí jinému ne.. každopádně je to spíš o té citlivosti maminky si myslím. ze to vadí nejvíc jí
já se taky rozhodovala ještě nad slalomem. ctyrkolka mi prostě líp sedla. naopak korbu mám jane 2009 a super.
Nebo si ho vyzkoušejte někde v krámu a pak ho podle toho kupte
Každý máme jiné požadavky na kočár, takže nám každé vyhovuje něco jiného, ale ta velká korba je super, mám trochu přerostlé dítě (7kg a tři měsíce teprve za týden) a je fakt, že nám ještě dlouho vydrží.