Concord Fusion

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
23.6.10 20:53

Concord Fusion

Ahoj, máte někdo zkušenost s kočárkem Concord Fusion?
http://www.petto.cz/shop/index.php?…
Moc se mi líbí, jen si říkám, jestli za něj dát 11 tisíc? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Concord Fusion?

Přidejte zkušenost s Concord Fusion
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3588
23.6.10 23:34

ahoj, ja jsem si ho koupila za super cenu, mimi cekam az v srpnu ,ale mam na nej dobre reference :) potrebujes celou trojkombinaci?vim kde sehnat nejlevneji. rozbalila jsem si ho a vsechno jde lehce vypada super, jsou tu i nejake diskuse o něm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5284
24.6.10 15:40

Ahoj,

sporťák jsem využívala od cca listopadu do nedávna, kdy jsem ho vyměnila za Jané Slalom. Concord je super kočár, lehce ovladatelný, má bezvadné skládání, lehký, prostorný pro prcka, koš pod kočárem pojme hooodně věcí :lol: … nicméně měnila jsem ho kvůli těm plastovým kolečkám, to jediné mi na něm dost vadilo.
Kdyby měl Concord nafukovací kola, tak je tutový.
Jo, taky mi trochu vadilo, že skrz stříšku nevidím na malého (teď mám Slaloma 08, ten má ve stříšce jeden dílek průhledný), ale já mám hrozně neposedné dítě, takže ho musím mít pořád na očích :lol:

Jinak Concord doporučuju. Možná není potřeba kupovat nový, určitě seženeš nějaký zachovalý za rozumnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.6.10 15:54

Nepotřebuji, stačil by mi sporťák. Malé je pět měsíců, prázdniny zvládnem nejhůř v naší neforemné čtyřkolce. Budu ráda za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.6.10 15:55

Myslím, že jsem v některém obchodě viděla, že je možné dokoupit nafukovací kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.6.10 20:32

jojo jdou dokoupit zadni nafukovačky a pak myslim, že ten kočárek bude super. Jane slalom se mi tak nelíbí a přijde mi že ho má skoro každej a ty barvy v tý starší kolekci jsou takovy mdlý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.6.10 20:57

A kde tedy sehnat nejlevněji? Pokud to není tajné? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
25.6.10 07:46

no já vim o super ceně ze trojkombinaci a koukam, že samotnej sporťák nemaj v nabídce , jedině se zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.6.10 07:49

Aha.....Tak chvilku jsem uvažovala, že bych to koupila celé, ještě to promýšlím. Asi bude záležet na ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
25.6.10 08:08

no cena je jen o něco vyšší než jsi posílala odkaz na ten sporťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.6.10 12:27

Concord Fusion

měla jsme tento kočárek abyli jsme velmi spokojeni.

Příspěvek upraven 30.07.10 v 22:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tričko
7.7.10 15:44

:-) ahoj hele mám problém…dostala jsme na concorda v balíčku plaštěnku, lae jde jen na sportak :think: :think: to je divný máš to taky u toho tvýho????jinka jsme už pořídila tu tašku n akočárek v DM na kuponek mě vyšla ve slevě 450kč a je moc fajn… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17.7.10 23:41

Concord Fusion

Dobrý den,
kočárek Fusion Concord 2010 sporták v barve Apple (zeleno-černá)mám k prodeji, Je v perfekntím stavu - byl používán jako 2.kočárek. Je ještě v záruce. Kočárek+pláštěnka+orig.fusak+košík+orig.taška na kočárek. Budete-li mít zájem ozvěte se prosím novotna.monika@centrum.cz. Kočárek je fajn dobře se ovládá i skládá. Je prostorný i pro větší dítě v zimním oblečení a fusaku. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.10 20:52

concord fusion

Dobrý en,můžu se zeptat kolik by jste cchtěla za váš sportáček?Sháním nějaký a tento se mi moc líbí?GABČA. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mondynek
27.7.10 02:50

Dobrý den, kočárek je v prodeji. Nejsem si jistá zda je možné v této diskusi uvádět ceny a prodávat.Prosím napište mi na email novotna.monika@centrum.cz, ráda Vám odpovím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4