Concord - nánožník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3588
17.3.11 11:44

jita: no prave jsme jeste v korbicce, tedka jsem objednala jarni fusak a cekam az prijde ten nanoznik. ted mi pani psala , ze by byl na konci brezna , protoze chci s tim reflexnim paskem. ihned k odeslani ma bez reflexniho pasku v cerny barve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.3.11 11:44

jita: uz mu musim zavedat tu operku pokud nespi, potrebuje videt, tak doufam, ze bude v tom sportaku spokojenejsi. uz jsi ho tam zkousela nasadit? nevis jestli jde uplne do lehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
17.3.11 12:22

Do úplnýho lehu ne ale je to opravdu o kousíček.Do lehu jde jenom když by jsi vyndala ty pásky co jsou provlečený skrz tu střížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.3.11 12:29

antche: tak to je v pohode v uplnym lehu uz byt nemusi ,ale pokud to bude skoro leh tak je to dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
17.3.11 12:41

Já měla míšu(je v červenci) do začátku března taky v korbičce.pak hurá do sporťáku.Fusak a jenom ten nánožník co je v madlu nebo popřípadě deka.Ten nánožník co jsem posílala odkaz jsem kupovala až teď na další zimu to už mu bylo rok a 3měsíce. Jinak s kočárkem naprostá skojenost kdybych nečekala druhého prcka tak v něm ještě drandíme. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.3.11 13:27

ja ho koupim uz tedka myslim, ze pokud bude na jare prset jako dneska tak ho jeste vyuzijeme . ja uz se na ten sportak tesim, taky jsem s nim spokojena. je lehkej, skladnej a jeste pekne vypada :) taky planuju si ho nechat na dalsi ditko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.3.11 17:04

Taky plánuju si ho nechat na další mimi, jsem spokojená a sporťák se mi líbí ještě víc než hlubokej. Jinak ještě jsem ho ani nevybalila z krabice, tam je nějaký nánožník?Jen jsem jí otevřela a nic jsem neviděla. :nevim: Já zatím koupila na teď fusak od Emitexu, ten 2v1, je moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.3.11 17:28

jita: jojo je , ale jen sustakovej v rukojeti, taky mam sportak jeste v igelitu. ja jsem si taky koupila jarni fusak od emitexu , ale tahle kolekce ma blby barvy. vzala jsem tyrkysovou s tmave modrou mam barvu polar na kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
17.3.11 19:18

no já „bohužel“ už kočár vyměnila,ne že by jsem s novým nebyla spokojená ale concord byl můj mazlíček :oops: A to i po tom co jsem ho musela reklamovat protože se mi začal trhat a vše mi vyměnili za nový.A v tom jsme byli asi Třikrát :-? poslala jsem ho k sestřenici :-) aby to odloučení nebylo tak hrozný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
17.3.11 19:21

tady ještě foto z první vycházky se spoťákem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
17.3.11 21:48

antche: aha a jakej jsi koupila tedka? nesla jsi do novyho kolekce 2011? vypada tak moc pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.3.11 22:41
lovelytelle píše:
jita: jojo je , ale jen sustakovej v rukojeti, taky mam sportak jeste v igelitu. ja jsem si taky koupila jarni fusak od emitexu , ale tahle kolekce ma blby barvy. vzala jsem tyrkysovou s tmave modrou mam barvu polar na kocarku.

Já mám červený v kombinaci se šedivou, docela to k tomu jde.
http://www.baby-toys.cz/detail.php?…, ale k tomu vašemu se vybírá hůř, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.3.11 10:11

ten je hezkej ,ale ten by se mi asi nehodil. dneska ho uz budu mit tak jsem zvedava jak to bude ladit. brala bych cernou s tyrkys jako mam fusak od emitexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
18.3.11 14:17

lovelytelle

no jelikož budou prcci od sebe 21m tak jsem koupila tandem Phil and teds. Je mi trochu líto že se budou muset trochu uskromnit.-) http://philandteds.com/…s/explorerus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.3.11 14:26

jo tenhle kocarek znam. miva ho dost maminke , kdyz maj mimca blizko u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí