Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jita: no prave jsme jeste v korbicce, tedka jsem objednala jarni fusak a cekam az prijde ten nanoznik. ted mi pani psala , ze by byl na konci brezna , protoze chci s tim reflexnim paskem. ihned k odeslani ma bez reflexniho pasku v cerny barve.
jita: uz mu musim zavedat tu operku pokud nespi, potrebuje videt, tak doufam, ze bude v tom sportaku spokojenejsi. uz jsi ho tam zkousela nasadit? nevis jestli jde uplne do lehu?
Do úplnýho lehu ne ale je to opravdu o kousíček.Do lehu jde jenom když by jsi vyndala ty pásky co jsou provlečený skrz tu střížku.
antche: tak to je v pohode v uplnym lehu uz byt nemusi ,ale pokud to bude skoro leh tak je to dobry ![]()
Já měla míšu(je v červenci) do začátku března taky v korbičce.pak hurá do sporťáku.Fusak a jenom ten nánožník co je v madlu nebo popřípadě deka.Ten nánožník co jsem posílala odkaz jsem kupovala až teď na další zimu to už mu bylo rok a 3měsíce. Jinak s kočárkem naprostá skojenost kdybych nečekala druhého prcka tak v něm ještě drandíme. ![]()
ja ho koupim uz tedka myslim, ze pokud bude na jare prset jako dneska tak ho jeste vyuzijeme . ja uz se na ten sportak tesim, taky jsem s nim spokojena. je lehkej, skladnej a jeste pekne vypada
taky planuju si ho nechat na dalsi ditko
Taky plánuju si ho nechat na další mimi, jsem spokojená a sporťák se mi líbí ještě víc než hlubokej. Jinak ještě jsem ho ani nevybalila z krabice, tam je nějaký nánožník?Jen jsem jí otevřela a nic jsem neviděla.
Já zatím koupila na teď fusak od Emitexu, ten 2v1, je moc pěkný.
jita: jojo je , ale jen sustakovej v rukojeti, taky mam sportak jeste v igelitu. ja jsem si taky koupila jarni fusak od emitexu , ale tahle kolekce ma blby barvy. vzala jsem tyrkysovou s tmave modrou mam barvu polar na kocarku.
no já „bohužel“ už kočár vyměnila,ne že by jsem s novým nebyla spokojená ale concord byl můj mazlíček
A to i po tom co jsem ho musela reklamovat protože se mi začal trhat a vše mi vyměnili za nový.A v tom jsme byli asi Třikrát
poslala jsem ho k sestřenici
aby to odloučení nebylo tak hrozný:-)
antche: aha a jakej jsi koupila tedka? nesla jsi do novyho kolekce 2011? vypada tak moc pekne
lovelytelle píše:
jita: jojo je , ale jen sustakovej v rukojeti, taky mam sportak jeste v igelitu. ja jsem si taky koupila jarni fusak od emitexu , ale tahle kolekce ma blby barvy. vzala jsem tyrkysovou s tmave modrou mam barvu polar na kocarku.
Já mám červený v kombinaci se šedivou, docela to k tomu jde.
http://www.baby-toys.cz/detail.php?…, ale k tomu vašemu se vybírá hůř, to je pravda.
ten je hezkej ,ale ten by se mi asi nehodil. dneska ho uz budu mit tak jsem zvedava jak to bude ladit. brala bych cernou s tyrkys jako mam fusak od emitexu
no jelikož budou prcci od sebe 21m tak jsem koupila tandem Phil and teds. Je mi trochu líto že se budou muset trochu uskromnit.-) http://philandteds.com/…s/explorerus
jo tenhle kocarek znam. miva ho dost maminke , kdyz maj mimca blizko u sebe.