Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
lovelytelle píše:
ten je hezkej ,ale ten by se mi asi nehodil. dneska ho uz budu mit tak jsem zvedava jak to bude ladit. brala bych cernou s tyrkys jako mam fusak od emitexu
Tak jak vypadá?
jita: jo je peknej, je to hodne tmave modra tak si myslim, ze to bude v pohode ![]()
jito: tak uz mi pani usila nanoznik, tento tyden by mi mel prijit. tak ti pak reknu jestli je ok.
lovelytelle píše:
jito: tak uz mi pani usila nanoznik, tento tyden by mi mel prijit. tak ti pak reknu jestli je ok.
Lovelytelle, to budeš zlatá, já bych taky chtěla ten, co jsi si objednala ty, tak budu ráda, když dáš vědět.
Kdy máš vlastně prcka narozeného?
jojo se tesim az prijde, ale asi dam prcka do sportaku uz ted je nadherne. jen musim zjistit jak se to nasazuje a asi budu muset najit navod
no mi jsme narozeny 20.08.2010 , koukala jsem ze jste jen o mesic mladsi vid? ![]()
Jo, jo,jsme zářijový,já myslela, že jsme tak nějak stejně.A vy už se posazujete, že chcete vyzkoušet sporťák? Malá jen leží, tak nevím, jestli není v 6.měsících ještě brzy, ale už se taky na sporťák těším, že víc uvidí, protože v korbičce jí to už moc nebaví.
no prave, ze nesedi ,ale ten sportak jde dat skoro uplne do lehu. tedka jsme ho tam nasadili, skoro uplne lezi tak to nevadi. kamaradka uz dala 4 mes holcicku do sportaku, to bych asi nedala. ale tedka uz muzou bejt i chvilku v pololehu a ja jse mu v ty korbicce pak stejne musela dat to polohovani vis
Moje segra taky jezdila od 5 mesíců pač měla hroznej hlubočák.
antche: nemela jsi na sportaku slunecni strisku? ja kdyz mam malyho v lehu tak se ta strecha shrnuje a na malyho sviti slunce :/
jita: jeste ne , tedka jsem si s ni psala. dneska ho poslala a zitra tu bude kuryrem tak se tesim pak napisu ![]()
koupila jsem tuhle http://www.spuntik.cz/…erna-2010-1/ ale musela jsem jí přidělat takovejma kroužkama z řetězu pač to bylo akutní a pak už se mi nechtěl akupovat jiná. taddy foto v akci:-)
antche: na tu jsem taky koukala, nekde pisou ze na concord jde nekde ze ne. tak ja nevim :/
jita: tak uz mam nanoznik doma a je super, pani vrele doporucuju mam to i paragonem
kdybych měla teď nějakej koupit do tohohle bych nešla.Rozhodně to chce vyzkoušet