Contipro firma - spokojenost s prací ve firmě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.2.14 12:59

Contipro firma

Znáte prosím tuto firmu nebo názory známých jak jsou s prací v ní spokojeni? Žijete v jejím okolí, jak se vám líbí? Slyšela jsem jen pár názorů, kraj je mi velmi neznámý. Za každý názor budu vděčná.

Dlouho jsem přemýšlela, jak napsat otázku, tak abych se vyhnula anonymitě, ale bohužel jsem nevymyslela jak. Moje identita v souvislosti s místem kde se nachází firma, o které chci diskutovat by prozradily velmi citlivou informaci o mém blízkém a já nechci riskovat, že se to skrze mě, dostane ven. Moc prosím adminy o její zachování.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2775
28.2.14 13:04

Jestli máte na mysli Contipro Dolní Dobrouč, tak to je kousek od nás. Já tam dokonce jednou dělala konkurz na místo, ale nevzali mě. Oni jsou hrozně ambiciozní firma a dost bych řekla, že jsou na lidi přísný. Jako co se týče časové flexibility, práce od nevidim do nevidim. Aspoň takový jsem měla z toho podniku dojem. Ale zase odborníky platí dobře (jeden známý tam dělal).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 13:07

zakladatelka

@jaji3 Ano myslím, tuto firmu. Moc děkuju za reakci. Můžu se prosím zeptat na jakou pozici jsi to zkoušela nebo jak probíhal ten konkurz? Jinak to co píšeš, se shoduje s těmi pár názory, které jsem slyšela.

• Citovat
  • Upravit
2775
28.2.14 13:11

Jo to kdybych si pamatovala :mrgreen: Je to už 10 let :) Ale pozice byla nazvaná nějak jako vědecký (vývojový) pracovník… Konkurz před lety je určitě jiný než dnes, ale hodně kladou důraz na angličtinu. Vyplňoval se i test angličtiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 13:17

@jaji3 Jj to jsem čelta i u nich na stránkách, že vyplňují test - a byl normálně písemný? A pohovor tedy jinak probíhal v češtině? Ještě jednou moc díky… a řekli ti důvod nepřijetí?

• Citovat
  • Upravit
2775
28.2.14 13:17

Teď jsem si vzpomněla na jednu otázku, co mi ten personální kladl :) Jestli by mi nevadilo zabíjet krysy/potkany… jak na nich asi testujou ty svoje přípravky. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
28.2.14 13:19

Tehdy pohovor byl normálně v češtině, ten test jsem moc dobře nenapsala, já s anglickou gramatikou trochu bojovala, tak asi proto mě nechtěli. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
28.2.14 13:21

Napsali mi, že našli vhodnějšího uchazeče. Pro ně je asi nejlépší uchazeč svobodný/á, bezdětný/á, kdo by svojí prací žil… Což určitě mnoha lidem vyhovuje, zvlášť když mají dobrý plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 13:26

@jaji3 Tak ta otázka je drsná :) A jak se ti jinak žije v tom kraji? Jsi spokojená? Je a kdyby sis ještě vzpomněla na nějakou otázku tak by to bylo fajn, ještě tedy nevím, jestli to tam budu zkoušet, ale moc mě tyhle věci zajímají :). Personalisté jsou mi velkou neznámou a při tom rozhodují o dost podstatných věcech v životech nás všech.

• Citovat
  • Upravit
2775
28.2.14 13:33

No mě se tu žije dobře, jsem tu od narození a jinde bych ani být nechtěla. Studovala jsem přes 5 let v Brně a vždycky jsem nejradši tady :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 13:41

@jaji3 A dá se najít v těchto krajích nějaká podobná práce? Podařilo se ti najít práci v oboru?

• Citovat
  • Upravit
632
28.2.14 14:10

Můj bratr tam pracuje už několik let. Myslím, že jsou posledních pár let na tom hodně dobře. Ta kyselina, kterou vyrábějí, je žádaná. Jinak toho moc nevím. Brácha je tam zaměstnaný jako dělník. Spokojený vesměs je, vždycky by to mohlo být lepší. Říká vždy, že chemici, vedoucí projektů, ce tam mají dobře. Ale víc se o tom nebavíme. Ptala jsem se vloni jednoho majitele personální společnosti, jak na tom jsou, protože jsem jeden čas docela často viděla inzeráty na volné pozice. Myslela jsem, zda tam teda není moc velká fluktuace, ale právě ten pan z personálky říkal, že je to tím, že stále rozšiřují. Jinak kraj nic moc. V okolí menší města. Záleží na tom, co očekáváš. Nedaleko jsem vyrůstala a kvůli pracovním příležitostem, spíš nepříležitostem, jsem odtamtud v dospělosti odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
28.2.14 14:21

Tento podnik je spíše svým zaměřením v okolí ojedinělý. Já pracuji částečně v oboru - na KHS (na hygieně), ale z toho se časem stává taky více úřednická práce než prevence nemocí… Myslím kdo chce, tak si tu práci najde, i když jsou tu v okolí jen menší města. Záleží opravdu na vzdělání a chuti k práci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 14:36

@katscha Díky za info! Já si taky myslela, že je tam velká obměna zaměstnanců, že to musí být velké tlaky. Kladu si právě otázku, jestli je pro ty lidi vhodné, hned přesídlení a možnost budování nějakého zázemí, když tam není ta stabilita a můžeš kdykoli letět. Ale ta asi není dnes nikde no…asi to chce vyzkoušet a pak se uvidí. Já jsem tedy žila teď delší dobu v zahraničí a velkých měst a lidí jsem v celku přejezená :). Takže by mi možná to okolí vyhovovalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.14 14:47

@jaji3 Je fakt, na hygieně? Před rokem jsem po místě na KHS také pokukovala, ale hned bylo vyfouknuto :). Moc často asi zaměstnance u vás nenabírají, že?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat