Contipro firma - spokojenost s prací ve firmě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2775
28.2.14 15:00

Já se na hygienu taky dostala náhodou, zrovna když jsem scháněla, tak někoho potřebovali, už jsem tam 10 let.
Teď jsem teda na rod. dovolené, ale co vím, tak se moc nenabíralo, ale spíš se propouštělo. (I když není naškodu být v pořadníku, jako zaslat si tam žádost a životopis. Čas od času někdo odchází a vybírá se z těch, co tam mají žádosti. )
U nás v UO byla výhoda, že bylo kde brát - bylo u nás několik pracujících důchodkyň. Souviselo to se škrty na všech ministerstvech a zdravotnictví na tom není nikdy moc dobře, že :jazyk:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 15:41

@jaji3 Moc díky za fajn info! Můžu se jenom ze zajímavosti ještě zeptat, jaké je požadované vzdělání? Já co jsem se dívala kdysi na tu nabídku tak tam bylo VŠ II. stupeň, ale nebylo to dál nijak specifikované. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
632
28.2.14 16:08
@Anonymní píše:
@katscha Díky za info! Já si taky myslela, že je tam velká obměna zaměstnanců, že to musí být velké tlaky. Kladu si právě otázku, jestli je pro ty lidi vhodné, hned přesídlení a možnost budování nějakého zázemí, když tam není ta stabilita a můžeš kdykoli letět. Ale ta asi není dnes nikde no…asi to chce vyzkoušet a pak se uvidí. Já jsem tedy žila teď delší dobu v zahraničí a velkých měst a lidí jsem v celku přejezená :). Takže by mi možná to okolí vyhovovalo.

Ono to teď v soukromém sektoru bude všude podobný. Všichni se snaží minimalizovat náklady a ušetřit i na zaměstnancích. Vždycky to bude risk. Asi bych se stěhovala, až kdybych byla třeba po zkušebce, pokud by to mělo být s celou rodinou. Záleží, co umožňuje tvoje situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.14 19:35

To máš pravdu! Pokud se odhodlám to tam zkusit, tak ze začátku asi dojížděčka no…

• Citovat
  • Upravit
2775
1.3.14 09:07

No správně bys měla mít specializaci buď Asistent ochrany veřejného zdraví (asi na VOŠ nebo Bc. studium většinou asi na LF) nebo jiné obdobné a specializaci si dodělat třeba jinde (NCONZO Brno…). Já studovala Výživu a zdravotní vědy na LF MU (většina studia na Ústavu preventivního lékařství) a přesto jsem si musela spec. dodělávat, abych byla v platové skupině, v jaké jsem. Nejhorší je, že hygienik je napůl úředník a napůl zdravotník (práce bez dozorou kvalifikované osoby, získávání kreditů jako zdravotní sestry) a tak musí mít takové hybridní vzdělávání :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.9.14 12:27

Firma je to dynamická a kolektiv mladý.
Jinými slovy - rychle se mění spousta věcí. Mění se struktura organizace, lidé kolem vás, vaše pracovní zařazení a tedy i platové výměry, a to tak jak to momentálně vyhovuje majitelům. To se samozřejmě dá vydržet, nějakou dobu, a pak spousta lidí odchází nebo je odejito. Mladý kolektiv je fajn, ale po čase zjistíte, že se zaměstnavatel vyčerpal a že se nemáte od koho učit, protože starší a zkušenější odešli nebo byli odejiti.
Pokud práci nemáte a v Contipru vám ji nabídnou, neváhejte a berte. Ale nezapomeňte se dívat kolem sebe a po čase určitě najdete něco lepšího. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat