Copak kradu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kamča.dalmatinka píše:
Ahoj.na mmb seženeš krásné věci,třeba tento svetřík http://www.mimibazar.cz/foto.php?… za pár korun
Tý jo, ten je moc pěkný
Podobný jsem kdysi upletla podle návodu v angličtině, ale někde se stala chyba (tloušťka vlny, jehlice?) a byl hrozně široký
Takže jsem nevědomky upletla těhu svetr
Teď jsi mi ho připomněla, zkusím ho najít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky.nemusis krast..ja napriklad vubec nenosila tehotenske obleceni.a vubec mi to nevadilo.vim ze je to sice pohodlnejsi ale koupit si nejakou vec za tolik penez a vynosit to tri mesice(od velkeho briska)do toho se mi fakt teda nikdy nechtelo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si nechala usit krasne ryfle za 700 kc a jak psaly holky, tak urcite sezenes i pekne veci pro netehule, co se daji nosit v tehotenstvi. Ted je moda rasenych halen, tunik a to je jak pro tehule jak delane…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já měla v těhot. troje kalhoty, jedny z HM za asi 600, daly se vykasat na kraťasy, úžasné! a dvoje po 1000,– (všechno takové neutrální, těhotná plánuju ještě být, takže jsem si to schovala a myslím, že se vyplatí). ty kalhoty jsou tak úžasné, že bych je nosila i normálně, prostě pohodlné, netáhne na záda (sedavé zaměstnání
.
jiné oblečení jsem měla normální, obyč. trička z HM, která se kupodivu nevytáhla a nosím je doteď, různé tuniky (promod), takové ty podstřižené věci pod prsa, prostě nemusíš mít speciální oblečení.
až na pár věcí, co mi bez bříška prostě nesluší
všechno nosím i teď, ostatní jsem si schovala.
ze začátku jsem moc nepřibírala, celkově pak asi 13kg, těhot. kalhoty jsem potřebovala až kolem 18tt, do té doby jsem měla na kalhotách gumičku, jako naše mámy a s tunikou nic vidět nebylo
takže moje investice do těhot oblečení byla celkem asi 3000,–, vč,. podprsenek (ostaní nosím normálně). a jak píšou předemnou, kalhoty se dají sehnat levněji (já ale upřednostňuju osobní nákup nového)
radím teď výprodeje, dají se sehnat úžasné kousky a myslím, ež teď je to zase o fous lepší, než před dvěma lety!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice ot pac tehu obleceni jsem nosila naposledy pred 13 mesici, ale jsou vyprodeje a treba v HM jsem videla pekne kousky za smesne ceny. Kalhoty za dve stovky a tak. To same v CA.
- Citovat
- Upravit
No ceny jsou šílené, ještě když si vezmu, že to nemám dlouho… Ale jak už holky psaly, naštěstí je teď super móda, že jsou trička většinou volnější, takže nemusí být přímo nějaké speciální pro těhotné. Takové trička má třeba i New yorker..
Ale po kalhotách jsem se raději ještě nedívala - bůhví kolik přiberu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PetruS píše:
Doporučuji mrknout i na MMB, já tam objevila super těhu rifle za pár korun…
Ahoj Petrus..
Myslíš tím Mimibazar??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimibazar můžu vřele doporučit.
Velký výběr a já sama tam nakupuji už asi 4 roky. Teď jsem sehnala krásné dlouhé rifle Next za 450, 3/4 kalhoty Next za 350 a jedny lacl pláťáky 3/4 za 230. K tomu asi 3 tuničky za 120 a jsem vybavená na těhotenství
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja byla nakupovat tento vikend a vybrala jsem si v C&A, Orsay a Mark&Spencer. Az na 3/4 kalhoty vsechno netehu trika - takova ty narasena nebo do A. Mam z nich radost, protoze je budu moct nosit i tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Holky, Koupili jste si svetr od vietnamců. U nás otevřeli docela pěkný obchod a mají tam levný svetry. Líbí se mi jeden stojí 100 Kč. Nejde mi o peníze, ale abych to po jenom použití nevyhodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radeji chodim do sekace kde si 49,– /ks koupim zara, reserved atd ktery mi fakt vydrzi, jsou netknuty a maj dobry materialy… Pokud mas takovou moznost zkus spis to, od congu jsem koupila obleceni 3× v zivote a des bes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Predpokladam, ze za 100,– to zrovna nebude super material, ve kterym by ti bylo fajn. Nekoupila bych to.
- Citovat
- Upravit
@doulova87 Ja bych to riskla, v nejhorsim vyhodis stovku, ono je to stejne vsechno cina nebo Bangladéš, bez ohledu na to jakou na to nasijou znacku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@doulova87 píše:
Ahoj Holky, Koupili jste si svetr od vietnamců. U nás otevřeli docela pěkný obchod a mají tam levný svetry. Líbí se mi jeden stojí 100 Kč. Nejde mi o peníze, ale abych to po jenom použití nevyhodila.
kdybych měla pochybnost, zda to vydrží, tak to nekoupím - ani tu stovku mi nikdo nedá jen tak.. já jsem lakomá a peníze si chráním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam od vetnamcu svetr uz 3 roky a porad je v bezva stavu, zalezi na danym kusu jako u sveho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit